Модні тенденції для жінок на осінь-зиму 2019-2020: з подіуму у повсякденність

0
25

Модні тенденції для жінок на осінь-зиму 2019-2020: з подіуму у повсякденність

На календарі осінь, не за горами зима. А це означає, що з’явився привід обновити свій гардероб – зробити його теплим і співзвучним сучасним модним тенденціям. На цей сезон дизайнери створили масу цікавих колекцій – від близьких до класики до екстравагантних. У цій статті будуть розкриті найбільш актуальні тренди, які можна перенести із модних подіумів у повсякденне життя.

Список лідерів: найпомітніші новинки

Найперше, на що варто звернути увагу – це анімалістичні мотиви. На загальну радість прихильниць «звіриних» образів, леопардовий, тигровий, зебровий принти досі не втрачають своїх позицій, а навпаки, отримують оновлене трактування – з нестандартними кольорами і фантазійними видозмінами узору. Це також стосується імітації шкіри рептилій, яку можна помітити у взутті та верхньому одязі.

Наступний тренд – це тотал блек. В межах образу, повністю виконаного в чорному кольорі, можуть самовиразитись абсолютно всі представниці прекрасної статі. Романтичний вікторіанський стиль чи похмура готика, унісекс чи витончена жіночність – головне, зібрати аутфіт в улюбленому напрямі.

Клітинка у різних варіаціях роками не покидає модного Олімпу, а зараз стала особливо затребуваною. Найактуальніші поєднання – червоно-чорний і чорно білий кольори.

З 80-х повернулась мода на об’ємну лінію плечей. Від легкого підняття лінії плечей до «наївних» рукавів-ліхтариків і масивних буфів, а також жорстких підплічників – все це підкреслює верхню частину тіла. Такий тренд особливо підходить фігурі «груша», щоб урівноважити її і візуально наблизити до форми «піскового годинника».

Восени і взимку 2019-2020 натуральну чи штучну шкіру можна побачити не лише в верхньому одязі: брюки, спідниці, жилети, кепки, берети і багато іншого можна носити навіть в одному аут фіті – забагато шкіри в цьому сезоні не буває. Вибір широкий: від традиційних темних до яскравих тонів, від матових до глянцевих (в тому числі вінілових) фактур. Тисненню «під рептилію» — теж однозначне «так».

До штучного хутра всі вже звикли за минулі два сезони. Але цього року модні доми пропонують не «шубки-тедді», а максимально точну імітацію натурального хутра. Сучасні технології дозволяють створити матеріал, який практично не відрізнити від справжнього хутра, крім того, такий одяг часто тепліший і більш практичний.

Модний одяг за розумними цінами: де варто шукати?

Щоб бути «на хвилі», не обов’язково витрачати казкові суми на одяг в бутіках, або, навпаки, скуповувати китайські копії. Придбати жіночий одяг оптом або шляхом спільних покупок можна за посиланням https://jadone.biz/. В каталозі завжди наявні трендові речі від вітчизняних виробників. Що важливо – кожна модель оригінальна, і створюється дизайнерами з індивідуальним підходом до трактування модних віянь.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here