Які несправності показує комп’ютерна діагностика авто

0
8

Якщо в недалекому минулому для ТО був потрібний ручний інструмент або незначна кількість іншого обладнання, то сьогодні неможливо із впевненістю оцінити стан машини без комп’ютерної діагностики авто. Справа в тому, що сучасна конструкція включає комп’ютерний блок управління й програмне забезпечення. Й тут на допомогу приходить прилад для діагностики автомобіля. Воно може бути дилерським (для конкретного бренду чи серії), а також мультимарковим. Останні – це універсальні діагностичні сканери, які ефективно перевіряють конструкцію машин від різних виробників. Саме такі прилади для сканування найбільше потрібні на СТО з великим асортиментом послуг. Універсальні сканери для діагностики авто є популярними й серед звичайних автовласників.

Таке обладнання можна купити в AD-Instrument, регіон доставки компанії – вся Україна, а ціна порадує будь-якого клієнта: https://ad-instrument.com.ua/ua/g3464045-diagnosticheskie-skanery-dlya. А ми розповімо, що можна перевірити за допомогою комп’ютерної діагностики сканером.

Універсальні діагностичні прилади для сканування автомобілів

Як правило, застосування універсального діагностичного приладу для сканування дозволяє визначити наявність проблем у таких вузлах автомобіля, як:

  • бортова електромережа;
  • круїзконтроль;
  • системи запалення, газорозподілу, подачі палива, безпеки;
  • двигун;
  • КПП.

Залежно від конструкції автомобіля, сканер може використовуватись й для діагностики системи гальмування. Загалом – чим вищий рівень комп’ютеризації, тим більше сумісний пристрій для сканування має можливостей.

Варто звернути увагу, що діагностичні сканери «помічають» не тільки поломку, що вже відбулася, а й передумови до неї.

Купити сканер для діагностики автомобіля AD-Instrument: краща ціна в Україні

У нашій країні можна купити будь-який діагностичний сканер для автомобіля, хоч універсальний, хоч дилерський. Ціна, зрозуміло, відрізнятиметься. Наприклад, ви зможете вигідно придбати прилад для сканування автомобіля через каталог AD-Instrument. Зауважте, що залежно від програмного забезпечення, а також моделі сканера для діагностики машини, функціонал обладнання може бути різним. Тому можна проконсультуватися з фахівцями в момент вибору діагностичного приладу для комп’ютерного блоку авто.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here