100 Сервіс — допомога в оформленні декларації протипожежної безпеки

0
22

100 Сервіс — допомога в оформленні декларації протипожежної безпеки

На підприємствах можуть статися різні події, особливо важливо стежити за тим, щоб на ньому не створити аварійну ситуацію. Тому не тільки заради особистої безпеки і своїх працівників підприємці складають угоду з пожежною інспекцією, але ця процедура є обов’язковою. Щоб отримати декларацію відповідності вимогам протипожежної безпеки, слід неодмінно ознайомитися з розпорядженнями, які викладені у відповідній постанові Кабінету Міністрів України від 5 червня 2013 року. Бажано, щоб вона була до початку робіт або перевірки пожежниками. У приватників виникає багато питань, де і як правильно зробити документацію, що входить в її перелік та інші складні завдання лягають на їхні плечі.

Все це відтягує відкриття організації або призупинити її діяльність, і в підсумку спричинити накладення штрафів. Щоб уникнути подібних неприємностей, зверніться за допомогою до компанії 100 Сервіс (https://ohoronapraci.com/deklaraciya-dsns/), яка збере необхідний пакет документів і проведе всі взаємопов’язані процеси.

Як проходить оформлення декларації протипожежної безпеки?

Декларація з пожежної безпеки-специфічне заяву або звіт про відповідність матеріально-технічної бази вимогам законодавства у даній сфері.

Спочатку варто визначитися з категорією ризиків вашого об’єкта нерухомості. Якщо аналіз покаже низький або середній клас, то проведення подачі буде простим. Щоб оформити декларацію, потрібно: заповнений бланк від заявника, який він віддає в ДСНС. Той, в свою чергу, його реєструє. Це може затягнутися надовго, часто повертають із зауваженнями.

Якщо потрапляє в зону високого ризику, що нерідко трапляється, то додатково пройти протипожежний експертизу і отримати висновок експерта. Але ви можете заощадити ваш час і сили, довірившись професіоналам фірми, які підготують декларацію і супутні документи, організовують експертизу для об’єктів підвищеної пожежної небезпеки, подадуть і зареєструють її. Вас будуть супроводжувати до кінця розгляду заявки і успішного її схвалення. Безпомилково і швидко команда фахівців допоможе вирішити всі труднощі, з якими ви зіткнулися. 100 Сервіс надасть вам якісний сервіс і оперативне вирішення всіх проблем.

Не варто надіятись що ваше підприємство омине перевірка, карще застрахуйтесь і будьте впевнені у завтрашньому дні.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here