Чому для стабільної роботи інтернет-бізнесу потрібна підтримка сайту

0
6

Віртуальний бізнес – не «вічний двигун» з універсальними параметрами. Торговельна платформа потребує якісних змін, доопрацювання та щоденного функціонального контролю.

Оновлення рушія та модулів, вчасне резервне копіювання інформативних даних та потоку нових файлів – кропітка вузькопрофільна робота. Сайт має приносити стабільний дохід. Іншими словами, працювати, як хороший швейцарський годинник. Адміністрування відбирає багато часу та ресурсів. Дехто просто наймає програміста та доручає йому займатися рутиною. Або замовляє обслуговування і підтримку у спеціалізованого агентства з солідною репутацією. З точки зору доцільності, професійності та економії – це найбільш вдалий варіант.

Підтримка бізнес-ресурсу: що входить в перелік основних послуг веб-агентств

Мова йде про забезпечення актуальних потреб, надійного рівня безпеки та повноцінної роботи сайту за умови забезпечення значних переваг перед конкурентами.

Веб-агентство відповідає за:

  • базові налаштування серверу й адміністративної панелі CMS;
  • завантаження контенту;
  • доопрацювання, пошук резервів і оптимальний розвиток проєкт.

Функціональність віртуального магазину залежить від трьох основних факторів:

Грамотного адміністрування сайту

Включає в себе підтримку актуальності хостингу та домену, налаштування CMS і модулів.

Візуального покращення ресурсу

«Відшліфування» дизайну, доопрацювання та інтеграція верстки, заміна і оптимізація блоків/частин на окремих сторінках, переоформлення сайту під більш актуальні тренди.

Функціонального покращення платформи

Перевірка якості та безпеки коду. Пошук та практичне втілення нових можливостей. Виявлення, ліквідація помилок, вірусів.

Спектр задач по якісному обслуговуванню торговельних інтернет-майданчиків та бізнес-сайтів:

  • Моніторинг ресурсної доступності.
  • Створення бекапів.
  • Подовження хостингу і доменного імені.
  • Сканування з метою виявлення вірусів і шкідливих кодів.
  • Оновлення.
  • Розвантаження «свіжої» інформації.
  • Адаптація шаблону.
  • Виправлення коду та дрібне доопрацювання функціоналу.

Примітка. З вищевказаної інформації випливає важливість якісної підтримки ресурсу зі сторони компаній, що мають достатній досвід у сфері організації бізнесу в інтернет-просторі.

Технічна сторона питання

Технології, функціонал, дизайн – насамперед механізм накопичення фінансових ресурсів. Це означає, що сайт має бути достатньо простим і доступним для широкої аудиторії, зі стабільною, коректною обробкою запитів користувачів, готовністю до пікових навантажень і швидким розв’язання будь-яких проблем клієнтів.

Наприклад, веб-агенство «Червоний хамелеон» не тільки створює «з нуля» бізнес-ресурси та торговельні площадки, але й надає широкий комплекс послуг, що входять в поняття якісної підтримки.

Чому це важливо?

Тільки розробник досконало знає все про сильні та слабкі сторони сайту, створеного ним самим.

Позитивна динаміка реалізації бізнес-задач базується на інноваціях, багатовекторності та професійному підході.

Інтернет-магазини часто працюють в режимі підвищених навантажень. Функціональність сайтів залежить від таких факторів, як стабільне оновлення, якісне тестування, швидкість виправлення помилок, створення надійного захисту від вірусів та хакерських атак, експорт та імпорт контенту, інтеграція з іншими ресурсами. Це вкрай необхідні умови для максимального підвищення продуктивності торговельних операцій. Їх забезпечують лише спеціалісти з досвідом. Дилетантизму не можу бути місця там, де «крутяться» гроші.

Час, витрачений на аудит і виправлення помилок, професіонали компенсують технічною та візуальною досконалістю оновленого ресурсу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here