Навіщо потрібне керування навушниками через смартфон

0
4

З кожним роком усе більше техніки може працювати в тандемі з телефоном і надавати користувачам додаткові функції та налаштування. Не є винятком і навушники, які сьогодні вміють набагато більше, ніж просто відтворювати звук. Які бренди можуть запропонувати спеціальні програми для своєї гарнітури, та навіщо це взагалі потрібно — далі в матеріалі.

Переваги застосунків

Варто зазначити, що сьогодні ці утілити пропонують усе більше виробників. І якщо раніше вони були лише для компактних моделей, наразі можна купити бездротові накладні навушники, якими керують зі смартфона.
У більш ранніх версіях для користувачів були доступні всього декілька додаткових програм — наприклад, еквалайзер. Проте сьогодні з телефону можна :

  1. обмежити максимальну гучність;
  2. налаштувати шумозаглушення;
  3. зберігати інформацію для окремих програм, відео та треків;
  4. відтворювати повідомлення системи вголос;
  5. автоматично змінювати гучність, якщо до людини хтось говорить;
  6. встановити місцеперебування навушників;
  7. перевірити, чи правильно вони надягнуті.

 

І це не межа, адже виробники та розробники постійно додають різноманітні функції, налаштування і багато чого іншого. Розглянемо, що пропонують деякі застосунки.

Philips Headphones

У лінійці цього бренду багато дротових і бездротових моделей. А завдяки застосунку можна під’єднати навушники до системи розумного дому й керувати великою кількістю налаштувань.
Моделі, які підтримують цю програму, мають ручне й автоматичне управління шумозаглушенням. Також із допомогою застосунку можна навіть виміряти сердечний ритм із деякими навушниками Philips, що особливо актуально для спортсменів.
У програмі доступне налаштування голосового асистента собі до смаку. А після можна керувати смартфоном, робити нотатки та відправляти повідомлення через мікрофон.

Logitech G HUB

Навушники цього бренду мають попит через якість звуку й міцність конструкції. А з допомогою застосунку налаштувати техніку Logitech можна ще детальніше. Користувачам доступні не тільки еквалайзер, а й багато режимів, які підходять під конкретні програми, відео, аудіо, окремо для дому та вулиці тощо.
Також застосунок є у версіях для смартфонів і ПК. Це допоможе зберегти спільні налаштування незалежно від того, де ви користуєтеся технікою.

JBL Portable

Компанія додала в програму для смартфона багато корисних функцій. Окрім шумозаглушення та налаштувань, доступні й голосові помічники, з якими можна керувати іншими гаджетами.
Цікава функція для навушників JBL — «бульбашка тиші». Застосунок вимикає звук, але залишає шумозаглушення, завдяки чому користувач може сконцентруватися на потрібному завданні: роботі, навчанні, медитації чи просто відпочинку. Це також допомагає зберегти заряд акумулятора.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here