Як підготуватись до ЗНО з математики за 8-10 занять

0
313

Складніше ЗНО з математики – тільки підготовка до нього… Так думають ті, хто не знає про центр підготовки до ЗНО «11-А». За посиланням https://11-a.com.ua/items_lesson/matematika-dlya-9-go-ta-11-go-klasu-pidgotovka-do-dpa-ta-zno/ зібрана вся необхідна інформація про швидку підготовку до тестування з математики, яка забезпечить учневі найвищий бал. Чи це реально? Цілком.

Що входить у програму підготовки

Готуватися до ЗНО з навчальним центром «11-А» легко, вже за 10 занять учні зможуть підвищити свій результат на 30 балів та таким чином отримати можливість обирати будь-який ЗВО.

Перед початком занять з викладачами можна пройти пробне тестування з математики, щоб оцінити власні прогалини у знаннях та зосередити увагу на складних моментах. Надалі в процесі навчання учень зможе більш детально сконцентруватися на темах, де його знання не ідеальні.

Що пропонує «11-А»:

  • курс підготовки до ЗНО з математики на відмінно;
  • безкоштовне перше заняття;
  • прогресивний підхід у навчанні;
  • вибір форми уроку;
  • цікаву подачу матеріалу;
  • швидкий прогрес;
  • безпеку;
  • мобільність;
  • підтримку та мотивацію.

Якщо потрібно підготуватись до ЗНО з математики швидко та ефективно – то зробити це найкраще з центром «11-А». Тут працюють тільки найкращі викладачі, створено всі умови для ефективного засвоєння матеріалу. Високі бали гарантовані, адже за справу беруться професіонали.

Як організовано навчальний процес

ЗНО підготовка може відбуватися онлайн чи офлайн. Загальна кількість занять для будь-якої форми – від 8 до 10.

Підготовка до ЗНО онлайн передбачає живе спілкування з викладачем у режимі реального часу. Уся інформація для повтору лекцій, зосередження на складних моментах, моніторингу власного успіху та завдань для домашнього опрацювання знаходиться в особистому кабінеті.

Кількість учнів у групі не перевищує 10 людей, що дозволяє досягнути позитивного результату у навчанні. Матеріал подається у цікавій інтерактивній формі, тож вам не доведеться сумувати. Саме так – математика дійсно може бути цікавою і максимально доступною для сприйняття. Викладачі пропонують прогресивний підхід і здатні поділитися власним досвідом успішної здачі ЗНО.

Урок триває 1 годину 30 хвилин, за цей час учень здатний активно сприймати матеріал та бути максимально уважним.

Підготовка до ЗНО з математики у навчальному центрі «11-А» передбачає можливість проходження пробного уроку. Це чудовий шанс оцінити атмосферу та власні можливості. Мешканці Тернополя та Хмельницького можуть відвідати навчальні групи офлайн, для інших міст доступні онлайн уроки.

Процес самостійної підготовки може тривати декілька довгих місяців, при цьому учні зовсім позбавлені мотивації, змушені нескінченно повторювати формули й переписувати конспекти. Це втомлює, знесилює, знебарвлює найкращий шкільний час та позбавляє можливості проводити час із друзями. Проте існує підготовка, яка мотивує, змушує запам’ятовувати більше і правильно використовувати отримані знання. Як таке можливо? Дізнайтеся в «11-А».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here