Білі кросівки – базова річ у гардеробі хлопчика

0
4

Навіть маленькі дітлахи, сьогодні мають вдало підібрані образи для будь-якого випадку, адже батьки прискіпливо обирають гардероб своїй малечі та змалечку привчають до стилю та вміння поєднувати речі. Незамінним взуттям у гардеробі, є білі кросівки для хлопчика, що здатні вдало поєднуватися з багатьма речами та будуть доречними для багатьох випадків: погулянки, школи чи свята. Проте головне у цій справі, вдало підібрати кросівки, що мають поєднувати у собі естетичні показники, якість та зручність.

Як обирати білі кросівки для хлопчика?

Кросівки білого кольору, як і все інше взуття для дітей, має виготовлятися з якісних матеріалів, що будуть гарантувати зручність та комфорт маленькій ніжці. Найкращим рішенням, буде обрати модель, що пошита із натуральних матеріалів, які забезпечуватимуть ніжні комфорт, вентиляцію та підтримуватимуть комфортну температуру. Таким чином, ніжка не буде пріти, навіть при навантаженнях, а сама дитина, не буде відчувати дискомфорту, навіть після тривалого перебування у кросівках.

У випадку літніх кросівок, варто віддати перевагу текстилю, що забезпечить хорошу вентиляцію, а для міжсезонного взуття, можна обрати шкіру чи нубук. Важлива також і підошва, що обов’язково має бути гнучкою та максимально легкою. Надмірна вага взуття, призведе до швидкого стомлення дитини. А що стосується кросівок, що будуть використовуватися для спорту, варто віддати перевагу моделям, що мають супінатор, який буде забезпечувати необхідну фіксацію ніжки в період активних дій.

Поради, що допоможуть обрати якісну пару кросівок

Перелік простих порад, допоможе полегшити батькам вибір кросівок, в яких дитині буде комфортно та легко.

  1. Вигляд. Про якість кросівок, говоритимуть рівні та охайні шви. «Носик» кросівок, повинен бути дещо ширшим та м’яким, у свою чергу задня частина, має бути жорсткою.
  2. Розмір. Для кращого підбору взуття, варто чітко виміряти ніжку дитини та подбати про те, щоб нове взуття мало запас приблизно 1 см.
  3. Матеріал. Якісне дитяче взуття виготовляють зі шкіри, текстилю чи нубуку. Краще уникнути придбання кросівок зі штучних матеріалів.
  4. Підошва. Вона має бути максимально невагомою та гнучкою, щоб не заважати малюку активно проводити своє дозвілля.
  5. Устілка. Для підтримання чистоти взуття, краще обрати знімну устілку.
  6. Застібка. Тут усього два варіанти: або липучка, або шнурки, при чому для дитини до 8 років, варто обрати взуття з липучкою.

Та головне правило для всіх батьків, це обрати взуття, яке буде подобатися дитині.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here