Допомога постраждалим у ДТП

0
13

Юридична компанія «Центр автовиплат «Поліс» працює, щоб допомогти постраждалим у ДТП.

На початку створення юридичної компанії «Центр автовиплат «Поліс» ми визначили ціль – допомагати постраждалим від нещасних випадків, захищати людей, які потрапили у ДТП та зазнали травм на виробництві. Насправді ми розуміємо, що через недостатнє знання прцедур та правових норм, люди потрапляють у юридичні пастки, самостійно добиваючись належної грошової компенсації за отримані травми. Для фаахівців юридичної компанії «Поліс» юридичні нюанси не є проблемою. Ми не шкодуємо ні часу, ні зусиль, що вимагають провадження, а також виконуємо роботу за наших клієнтів: подаємо позови до юридичних осіб та у відповідні органи, що є відповідальними за шкоду, а потім займаємось пошуком та формуванням усіх необхідних документів, відстоюємо претензію клієнта в судах і до останнього дня працюємо над справою, поки не повернемо людині належне відшкодування.

Наші фахівці – це юристи, адвокати, експерти з ДТП, менеджери, які мають необхідні знання та навички, щоб ефективно представляти своїх клієнтів перед винуватцями та судом. Ми працюємо у галузі допомоги отримання страхових відшкодувань понад 20 років, тому знання та досвід – це наша перевага перед іншими. Кожен клієнт для юридичної компанії «Поліс» — це особлива справа, до якої фахівці компанії «Поліс» застосовують індивідуальний підхід. Повага, підтримка, допомога – це ті корпоративні цінності, які є основою роботи кожного нашого працівника, саме тому наша компанія заслужила високу репутацію та сотні позитивних відгуків.

Якщо ви потребуєте допомоги із відшкодуванням страхових виплат, або вам здається, що ті виплати, які ви отримали, є заниженими, неодмінно зверніться до фахівців юридичної компанії «Поліс» і ми зможемо проаналізувати, яку реальну допомогу ви можете отримати з нашою підтримкою. Ви будете приємно здивовані, переконавшись, що з нами працювати просто, легко і надійно.

Принцип роботи фахівців юридичної компанії «Центр автовиплат «Поліс» — використовувати прозорі, зрозумілі і справедливі умови договору з клієнтом. Ми не змушуємо нікого з нами співпрацювати, але переваги роботи з нами оцінили понад 4 000 українців.

Саме наші юристи зацікавлені розкрити вам усі можливі причини, через які ви можете претендувати на відшкодування, внаслідок отримання травм: компенсація болю, фізичних та психологічних страждань, відшкодування витрат на лікування та реабілітацію, компенсація за погіршення життєвої ситуації, повернення втраченого заробітку, пенсія чи пільги через збільшення потреб, компенсація за смерть рідної людини внаслідок нещасного випадку,а також компенсація за пошкодження або втрачене майно, зокрема транспортний засіб.

Ми знайдемо точну обставину, через яку вам належать страхові виплати, допоможемо зібрати вам необхідну документацію та продовжуватимемо комунікацію із тими, хто зобов’язаний вам виплатити компенсацію.Повірте, у нашій компетенції – перевірити правдивість та справедливість усіх вказаних сум та кошторисів, які запропонують винуватці.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here