Друк на одязі – сучасний спосіб самовираження

0
4

У сучасному модному середовищі вагоме місце посів друк на одязі, що є не лише способом створення оригінальних та стильних речей, але й засобом для самовираження. Особливою популярністю друк користується серед підприємств, що мають на меті просунути свій бренд, та серед тих людей, що бажають розповсюдити ту чи іншу соціальну заяву. Та окрім цього, друк дозволяє створювати оригінальні та стильні речі, що прикрашені оригінальними фразами, малюнками чи орнаментами.

У чому переваги створення друку на одязі?

Сучасний світ наповнений людьми, що прагнуть якимось чином виділитися з натовпу, й саме друк на одязі, став жаданим інструментом для цього. Будь-хто може зробити замовлення на одяг, який буде прикрашений оригінальним дизайном, що підкреслює індивідуальність. Крім цього, одяг стає інструментом, що доносить суспільству ту чи іншу думку.

Також, досить багато компаній використовують друк на одязі у якості маркетингового інструменту, адже футболки, толстовки чи світшоти, прикрашені логотипом компанії, є чудовим рекламним атрибутом. Окрім цього, такі речі допомагають у створенні так званої спільноти навколо компанії, а її працівники, що носять фірмовий одяг, створюють єдиний, злагоджений колектив.

Технології, за допомогою яких створюється друковане зображення на одязі

Сучасні технології дозволяють створювати красиві, чіткі та яскраві зображення, що потішать зносостійкістю та якістю. Зазвичай, компанії, що займаються створенням зображень та написів на одязі, використовують наступні методи.

  1. Шовкотрафаретний. Такий метод дозволяє легко створювати одяг з простими зображеннями великими партіями. Окрім цього, результат потішить яскравістю та насиченістю кольорів.
  2. Термотрафаретний. Такий спосіб не потішить довговічністю малюнка чи напису, проте це досить швидкий метод їх нанесення.
  3. Сублімаційний. Підходить для створення зображень високої деталізації з чіткою передачею кольорів. Крім цього, саме за допомогою такого методу, створюються зображення на синтетичних тканинах.
  4. Цифровий. За допомогою даного методу, створюють деталізовані та чіткі зображення, що друкуються безпосередньо на поверхні тканини.

Обирають спосіб друку відповідно до типу тканини та зображення, яке буде нанесено на неї. Проте кожен спосіб слугує для одних і тих самих цілей – створити на тканині зображення, яке допоможе висловити соціальну чи політичну думку, підкреслити свою індивідуальність, чи просто створити на одязі оригінальний та стильний малюнок.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here