Львівська піца: історія створення та особливості витворів мистецтва у «Ma Pizza»

0
23

Піца, у знайомій усім подобі, зародилася у далекому XVI столітті. Тоді, в італійському місті Неаполь, де селяни готували так звані «коржі для бідноти», які змащували салом, маслом та посипалися сиром з часником. Такими коржами місцеві жителі втамовували голод під час роботи.

Через деякий час, у тому ж Неаполі, почали відкриватися перші кафе, де основною стравою стала піца. Смачні круглі основи з пухкого тіста, щедро змащені соусами та вкриті шаром смачних начинок та сиру, почали швидко знаходити поціновувачів та розповсюджуватися.

Сьогодні, у кожному куточку світу, будь-хто може насолодитися піцою. І Україна не виключення, тут можна замовити піцу у Львові, де атмосфера старого міста допоможе насолодитися смаком улюбленої страви.

Особливості Львівської піци

          «Ma Pizza», це місце, де на основі італійських традицій та з допомогою сміливих експериментів, створюються витвори мистецтва. Тонке тісто з хрусткими бортиками, для якого використовують італійське борошно Caputo, у поєднанні із соковитою начинкою зі свіжих продуктів, створює справжню феєрію смаку.

Ідеальна піца за італійськими традиціями, втамує голод у шаленому ритмі робочого дня, нагодує усю сім’ю ввечері, стане смачним доповненням дружніх посиденьок або романтичних побачень. Піца будь-де створить атмосферу Італії, адже готується за справжніми італійськими рецептами та з дотриманням усіх технологій. Тож, відкриваючи гарячу коробку з духмяною піцою, відчувається запах тієї піци, що подають десь у Мілані, або Неаполі.

          Переваги львівської піци «Ma Pizza»

Піца, на думку професіоналів, не повинна служити просто для тамування голоду, а приносити користь та задоволення. Тому, створюючи цю особливу страву, вони максимально наближали її до італійських стандартів, кожного разу вдосконалюючи рецептуру, доводячи піцу до досконалості, щоб кожен шматок створював неповторну феєрію смаку.

          Чому варто спробувати піцу у Львові:

  • Простота ‑ замовлення можна зробити за декілька хвилин на сайті або за телефоном;
  • Швидкість – рекордні 29 хвилин на доставлення піци за адресою;
  • Вигода – постійні знижки та акції на замовлення;
  • Користь – піца виготовляється тільки з якісних та свіжих продуктів;
  • Оригінальність – для тих, кому набридли стандартні поєднання, пропонуються оригінальні, вишукані поєднання продуктів.

Італія знаходиться далеко, але львівські кухарі змогли заточити її дух у картонних коробках з ароматною піцою.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here