Медичний центр Аватаж в Чернівцях — новітні технології діагностики та лікування хвороб

0
359
Клиника

Новий медичний центр Аватаж в Чернівцях

Медичний центр Аватаж в м. ЧернівціМетод ударно-хвильової терапії стає все більш затребуваним в різних медичних сферах. Не так давно в Чернівцях відкрилася нова клініка «Аватаж», яка успішно займається лікуванням різних захворювань опорно-рухової системи саме з використанням прогресивної і результативною методики. Цей підхід є дуже простим, зрозумілим, результативним і доступним. Саме тому йому приписують багато переваг у порівнянні з іншими підходами.

Сучасні технології клініки «Аватаж» (Чернівці) — швейцарське обладнання від Storz Medical

Медіцінскій центр «Аватаж» є комерційною установою. В останні десять років ми все впевненіше завойовуємо свій авторитет серед клієнтів. А методика ударно-хвильової терапії застосовується для лікування понад півсотні різних захворювань. У нас ви можете отримати кваліфіковану консультацію таких фахівців: ортопед і травматолог, уролог, невропатолог, дерматолог, а також фахівці з естетичним процедурам. Всі ці фахівці використовують методику УВТ у своїй практики і відрізняються високою кваліфікацією.

Ударно-хвильова терапія в Чернівцях

Для проведення сеансів ударно-хвильової терапії, про яку ви можете почитати за посиланням http://awatage.cv.ua/treatment/shock-wave-therapy, ми використовуємо апарати, які виробляються швейцарською компанією Storz Medical. З кожним днем ​​наша спеціалізація розширюється. Ми активно включаємо УВТ в лікування стоматологічних, кардіологічних проблем, а також в хірургії. Так, якщо говорити про травматології, то подолання безлічі недуг опорно-рухової і м’язової систем найбільш ефективно проходить саме з використанням ударно-хвильової терапії. При цьому пацієнт навіть відмовляється від медикаментозного впливу. В області неврології метод «Аватажа» є не тільки результативним, але і повністю безпечним. У хірургії УВТ дозволяє без оперативного втручання провести безліч складних маніпуляцій з органами. Якщо говорити про урології, то наші фахівці призначають методику хвильового впливу пацієнтам, що страждають на простатит, еректильною дисфункцією, хворобою Пейроні. При цьому хворі виліковуються від своїх недуг на сто відсотків.

 

Особливості використання методики в стоматології

У стоматології ми використовуємо новітню методику в боротьбі з пародонтитом, пародонтоз і артрозом скронево-нижньощелепного суглоба. В естетичній медицині прекрасних результатів вдається досягти при підтяжки шкіри обличчя і тіла, усунення зморшок і боротьбі з целюлітом. Ефективно усуваються наслідки псоріазу, трофічних виразок, діабетичної стопи.

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here