Обираємо речі для новонароджених на сайті «Presents for Babies»

0
6

У списку найважливіших речей, для новонародженого малюка, звичайно є одяг. Саме від нього, значною мірою, залежить комфорт малюка, й звісно, спокій мами. Речі для малюка, повинні бути безпечними, м’якими та комфортними, й саме такі пропонує сайт «Presents for Babies». Тут можна знайти всі необхідні речі для малюків перших років життя, головне, не розгубитися у різноманітті варіантів.

Як визначити необхідний розмір одягу для малюка?

Вбрання для малюків, особливо новонароджених, має бути комфортним, приємним та забезпечувати повну свободу рухів. Для того, щоб обрати необхідний комплект, варто враховувати погодні умови, температуру у помешканні й звісно розмір. Для того, щоб визначити який розмір потрібен, варто враховувати декілька критеріїв.

  1. Вага та зріст малюка. Знаючи ці два параметри, досить легко знайти потрібний розмір.
  2. Зростання дитини. Малята за перший рік життя зростають з неабиякою швидкістю, тому варто обирати одяг з невеликим запасом.
  3. Врахування рекомендацій виробника. Кожен виробник дитячого одягу має свої розмірні сітки та особливості, які варто враховувати при покупці.

Формуючи гардероб новонародженого хлопчика чи дівчинки, варто підібрати кілька зручних комплектів для різної погоди, а головним критерієм вибору, має слугувати зручність та практичність речей.

Розміри одягу для малюків першого року життя

Зазвичай, на етикетках дитячого одягу можна побачити інформацію про вік дитини чи її зріст, відповідно, варто виділити наступні дитячі розміри.

  1. 56 см. Такі розміри найчастіше використовуються для новонароджених дітей, та у перші місяці життя.
  2. 62 см. Зазвичай такий розмір носять дітки у період від 0 до 3-х місяців.
  3. 68 см. Одяг такого розміру одягають дітки, що вже почали активно досліджувати світ, а точніше у віці 3-6 місяців.
  4. 74 см. Речі цього розміру зазвичай купують для дітей, що вже тішать батьків непосидючістю, а саме у період від 6 до 9 місяців.

Звісно таблиця створена на середньостатистичних показниках, тому при виборі потрібного розміру варто орієнтуватися на свою дитину.

Характеристики одягу, які вартують уваги при виборі

Одяг варто обирати той, що буде комфортним не лише для дитини, але й для мами, адже важливо мати змогу швидко перевдягнути дитину без необхідності застібати безліч ґудзиків чи постійно поправляти речі на дитині. Що стосується тканини, тут варто віддати перевагу натуральним матеріалам, що дозволятимуть шкірі дихати. А головне, важливо правильно підбирати одяг в залежності від сезону та температури повітря.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here