Піца: основні інгредієнти

0
74

Піцу вважають справжнім шедевром італійської кухні і, ми не бачимо причин сперечатися з цим справедливим твердженням. Традиційні рецептури давно використовуються європейськими майстрами кулінарії. Страву готують в багатьох країнах, хоча лише Італія знає секрети приготування справжньої піци.

Особливості італійської страви

Існує величезна кількість рецептур, та головною відмінністю піци, яку готують на її батьківщині, є дуже тонке тісто. В інших країнах прийнято робити основу більш товстою, хоча це зовсім не псує смаку готової страви, в чому може переконатися кожен, замовивши піцу у Львові. Для приготування ідеально тіста варто використовувати борошно тонкого помелу. Його можна змішувати з хлібопекарським, та що ж робити з начинкою?

Щоб отримати традиційну італійську піцу часто достатньо і 4 інгредієнтів, хоча для славнозвісної «Маргарити» потрібно придбати лише сир та томати.

Кафе, ресторани, піцерії, намагаючись привабити клієнтів, продовжують експериментувати з відомими рецептурами, тому доставка піци у Львові настільки популярна, адже кожен може знайти страву до смаку за доступною ціною. Гарячу та ароматну піцу споживають не лише на свята. Її замовляють на роботу чи додому для смачного обіду чи вечері. Найбільшою популярністю користуються начинки, які складаються з:

  • грибів та птиці;
  • м’яса та овочів;
  • ковбас;
  • морепродуктів.

Звісно до кожної із них входить сир, а іноді і декілька його видів. До піци можна додати зелень та помідори. Гаряча страва принесе вам справжню насолоду. Замовляйте піцу у Львові і отримуйте задоволення від соковитої начинки та хрумкої скоринки. Її не варто заморожувати, краще споживати одразу.

Піца: різновиди

Якщо душа прагне чогось екзотичного, спробуйте солодку піцу. Кондитери додають до неї фрукти і шоколад, а також ягоди й різноманітні соуси. Складові варіюють, та виноград чи горіхи зустрічаються серед них вкрай рідко.

Більшість людей полюбляють традиційну, відкриту піцу. Проте, її можна готувати і в закритому вигляді. Назва такого «пирога» – кальцоне. Щоб тісто піци стало золотистим, його змащують оливковою олією. Особливо смакує страва з сиром, в’яленими помідорами та базиліком.

Піцу полюбляють, як дорослі, так і діти. Із сотень варіантів італійської страви кожен може знайти їжу до смаку. Обирайте улюблену начинку та спробуйте її в різних комбінаціях, щоб отримати свою ідеальну піцу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here