Секрети популярності худі серед молоді

0
26

Переважна більшість молодих людей, вибираючи собі вбрання, в першу чергу хоче виглядати круто. Але не менш значущими факторами при виборі речей є зручність і комфорт. І одним із варіантів такого одягу, в якому поєднуються обидва фактори, є худі. Хоч фасон моделей худі начебто особливо не змінювався останнім часом, але тут вже можна і самому додати речі оригінальності — проявити креатив та створити дизайнерську річ. Ви запитаєте: як? Так дуже просто — замовити друк на худі малюнка, фотографії, логотипу або цитати.

Чому худі не втрачає своєї популярності? Переваги одягу такого фасону

  • Універсальність та практичність — неможливо уявити будь — яку життєву ситуацію, де худі не стало б у пригоді. Гуляти з друзями, займатися спортом, носити як зручний домашній одяг та багато всього різного.
  • Зручний вільний крій. Ви хочете приховати незначні недосконалості вашої фігури? Тож без такої корисної речі у вашому гардеробі ну ніяк не обійтися.
  • Якісні матеріали. Натуральні тканини, з яких виготовляють такий одяг, мають теплоізоляційні властивості та добре виводять вологу.

Як друк може перетворити худі простого крою на особливу річ?

Яким чином можна перетворити базову звичайну річ на нестандартне худі, за допомогою якого підкреслити свій індивідуальний стиль? Обрати незвичний принт або влучну цитату — і таким чином ви заявите світу про себе.

Також друк на худі може стати чудовою рекламою, щоб просунути ваш бізнес. Або, ще як варіант, спільні принти можуть об’єднувати групу людей, будь то однодумці чи співробітники однієї компанії.

Якими способами можна нанести принт на худі?

Нанесення друку на худі можливе кількома способами.

  1. Шовкотрафаретним методом. Суть методу полягає в нанесенні зображення на текстиль за допомогою трафарету. Крізь трафарет вичавлюється спеціальна світлочутлива емульсія, створюючи необхідний малюнок.
  2. Цифровий друк. Наноситься методом перенесення фарби на тканину за допомогою великого принтера. Цифровий друк передбачає використання лише екологічної фарби, тому абсолютно не шкідливий навіть для дитячих речей. До того ж він дозволяє зробити друк більш унікальним з дотриманням чіткості зображення, незалежно від його розмірів.
  3. Термотрансферний друк або термоперенесення. Спочатку принт наносять на термотрансферну плівку, а потім з неї переносять на тканину. Цей спосіб забезпечує стійкість краски до стирання та іншого впливу високих температур.
  4. Машинна вишивка. За допомогою автоматичного верстата здійснюється нанесення вишивки на худі. Вишивку можна зробити об’ємною або гладкою. Таким чином виходять доволі оригінальні прикраси, і зі звичайного худі простого крою можна зробити неперевершену дизайнерську річ.

Який вибрати — це вже буде залежати від багатьох чинників, таких як кількість одягу, якість кінцевого результату, бюджет замовника та інші. Якщо ви бажаєте втілити в життя найсміливіші ваші ідеї, то замовляйте друк на одязі у PNG studio.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here