Шпоновані двері: мікс стилю та практичності

0
2

Під час вибору міжкімнатних дверей варто врахувати безліч нюансів. Конструкція має бути водночас стійкою до зовнішніх факторів, легкою, довговічною та надійною. Усім цим вимогам чудово відповідають шпоновані двері. Вони стиль, актуальні та чудово проявляють себе під час експлуатації.

Що таке шпон? Це – матеріал, який виготовляють з клеєної деревної стружки та обшивають панелями МДФ. Найважливіше під час виробництва – це чітке дотримання технологічних норм, використання безпечних клеїв та фарб. Саме тому, шпоновані двері є гіпоалергенними, не шкодять здоров’ю та абсолютно безпечні для організму.

шпоновані двері

Інші переваги шпонованих дверей:

  • Легка вага у порівнянні з дерев’яними. Зазвичай, цей параметр не перевищує 10-15 кг. Саме тому, шпоновані двері легко зберігати на складі, транспортувати та встановлювати.

  • Універсальність. Конструкція чудово підійде для будь-якої кімнати вашого житла, адже представлена в широкому спектрі дизайнів. Окрім того, шпоновані двері – вдалий виріб для офісів, ресторанів та інших закладів.

  • Простота в догляді. Щоб конструкція зберігала первинний зовнішній вигляд, достатньо протирати її від пилу, а за необхідністю – чистити безпечною побутовою хімією

Окремо варто згадати про низьку вартість шпонованих дверей. Вони коштують значно дешевше, ніж скляні чи дерев’яні. Ознайомитись з прайсом на такі конструкції можна на сайті компанії «Центр Дверей». Інтернет-магазин пропонує найширший у Львові каталог, у якому ви точно знайдете саме те, що підійде для вашого житла.

Шпоновані двері в інтер’єрі

Шпоновані двері сумісні з більшістю інтер’єрних стилів, включаючи:

  • Скандинавський. Основні риси скандинавських інтер’єрів — це панування світлих барв, загальна легкість, відчуття вільного простору. Скандинави цінують функціональність, тому в їхніх помешканнях вона проявляється в кожній деталі;

  • Мінімалістичний. Шпоновані двері і мінімалізм — два практично нероздільних поняття. Така конструкція ідеально «впишеться» в загальну обстановку, підкреслюючи її лаконічність і простоту;

  • Прованс. Даний стиль асоціюється з легкістю, квітковими мотивами і домашнім затишком. Двері зі шпону розбавлять перевантажену обстановку, стаючи гармонійним її частиною. Це виглядає по-справжньому стильно;

  • Класичний. Так, шпоновані двері й інтер’єр в класичному стилі цілком сумісні. Особливо, якщо підібрати більш елегантний дизайн: наприклад, зі скляними вставками, багатим оздобленням.

Бажаємо тепла та затишку у вашому домі!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here