ТОП 5 ігор на Sony PlayStation 5 для чоловіків

0
14

Давно стерті чіткі межі щодо «жіночих» та «чоловічих» ігор. Кожен грає в те, що йому подобається. Проте існують ігри, які найбільше приваблюють саме чоловіків. Серед них такі види, як перегони, військові сюжети, стратегії виживання. В цих категоріях для Sony PlayStation 5 825gb Blu Ray є великий вибір ігор, найкращі з них виділені у нашому ТОПі.

Найкращі ігри на Sony PlayStation 5 для чоловіків

Ігрова консоль Sony PlayStation 5 підтримує тисячі найскладніших ігор, однак чоловіча половина людства найчастіше вибирає наступні:

  • Gran Turismo — класика в ігровому світі, перегони, які стали легендою, тепер в оновленій версії, її фішками стали наявність школи водіння, СТО для вживаних авто, традиційні траси, повернуті з попередніх версій гри.
  • God of War: Ragnarok — скандинавські міфи заворожують тим, що вони покриті тисячолітньою часовою завісою, в них правда змішалась з вигадкою настільки, що важко зрозуміти, де вона. В цьому незрозумілому світі головний герой мандруватиме, очікуючи Рагнарека — кінця світу, а точніше, кінця великих богів.
  • Sifu — сюжет побудований на основі боїв володаря техніки кунг-фу та асасинів, які вбили його сім’ю, всі бої проходитимуть від третьої особи, тому виглядають досить реалістично.
  • Saints Row — гра цікавить чоловіків, які бажають дозволити собі більше, наприклад, влаштувати справжній хаос на вулицях міста та тримати в страху усіх ворогів.
  • Demon’s Souls — фентезі з елементами жахів, де головному герою потрібно боротись з тілами, які подають ознаки життя, але вже не мають душі, та прагнуть створювати проблеми, приносити страждання живим.

Ці ігри ніколи не вийдуть з моди, адже сучасна графіка в поєднанні з захопливим сюжетом приваблює все більше гравців різного віку, національності та соціального стану.

Які ще ігри цікаві чоловікам для Sony PlayStation 5?

Ігрова консоль Sony PlayStation 5 підтримує безліч ігор, тому, крім топових варіантів,  чоловіки часто купують такі, як Dead Space, Resident Evil Villag, Atomic Heart, Oddworld: Soulstorm.

Ці ігри також користуються популярністю, адже у них ідеальна графіка, цікава тематика, захоплюючий сюжет. Вони є й у комп’ютерній версії, але гра на ПК ніколи не зрівняється ефектами, швидкодією та іншими характеристиками з грою на Sony PlayStation 5. Хто хоча б раз спробував грати на ігровій консолі, вже ніколи не повертається до гри на комп’ютері, адже відчуття, які виникають під час гри, важко описати словами.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here