ТОП українських брендів дитячого одягу

0
571

Одяг українських брендів стає все більш популярним. Вітчизняні виробники дивують високою якістю, стильними дизайнами та, на диво, доступними цінами. А ще — саме українські виробники пропонують найбільш якісний одяг для дітей. Тож сьогодні ми розповімо вам про ТОП компаній, на які обов’язково варто звернути увагу.

Українські виробники дитячого одягу, які варті вашої уваги

Ми підготували для вас список найкращих, на нашу думку, українських брендів, які займаються виробництвом дитячого одягу:

Бренд, який натхнений українською армією. Існує з 2015 року. Свою історію виробник почав із серії поло про українську авіацію. Спочатку, виробник випускав одяг лише для дорослих чоловіків та жінок. А згодом — розпочав роботу над моделями для найменших. Адже прививати любов до українських цінностей варто з дитинства: з цим просто неможливо не погодитися.

  • Telesyk Airlines

Окремий бренд, створений компанією Авіація Галичини у 2017 році. Концепція бренду будується на казкових історіях. Кожна річ з колекції розширює дитячий кругозір та навчає. До прикладу, розповідає про походження тварин, їхню будову та цікаві факти з життя.

  • Український бренд дитячого одягу Afyny

Молодий бренд, який просто завоював серця мам та тат. Одяг виготовляється не просто з якісних матеріалів, а з сертифікованої органічної бавовни, яка є абсолютно безпечною для дитячого організму, не подразнює шкіру та не несе зовсім ніякого негативного впливу. Тут еко навіть фурнітура: виробник використовує для всіх моделей лише дерев’яні ґудзики — з коркового та пальмового дерева.

  • Дитячий одяг від Cut Cut Kidswear

Вільний крій та відсутність зайвих деталей — в такому одязі ваша дитина точно почуватиметься комфортно. Моделі одягу — найрізноманітніші. Тож пастельні відтінки чи яскраві принти — вирішувати тільки вам. До речі, цей бренд створений мамою-дизайнером, яка точно знає все про комфорт найменших модників.

Тож якщо ви плануєте оновити гардероб вашої малечі, не пропускайте повз увагу українських виробників. Адже в Україні з’являється все більше нових брендів якісного дитячого одягу. З екотканин, комфортного, довговічного та, що теж дуже важливо, стильного. Гортаючи каталог українських брендів, ви обов’язково знайдете предмети гардеробу, які сподобаються вам та вашим діткам. А унікальні концепції багатьох брендів захоплять своєю історією. Підтримуйте українське!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here