Як кольорами домашнього текстилю  створити чудовий інтер’єр?

0
40

Ви дбаєте про те, щоб отримати цікавий та приємний для проживання інтер’єр? Але вашій кімнаті переважають два кольори? Робіть ставки на додаткові, близькі за тональністю кольори. Таким чином, ви дізнаєтесь, що поєднання кольорів – це дуже цікаво, продуктивно та виграшно для інтер’єру.

Як поєднувати кольори? Прикрашаючи оселю аксесуарами, можна діяти двома способами: подивитися на колірне коло і вирішити, чи орієнтуватися на додаткові кольори або спробувати створити контрастне поєднання.

Зверніть увагу на тканини меблів у приміщенні – вони схожі за кольором чи навпаки? Можливо, виходячи з них, ви вибиратимете в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/postelnoe-bele колір покривала або декоративних подушок. Також не забувайте, що матеріал оббивки можна замінити — замість покупки нового крісла знайдіть візерунковий матеріал і дайте друге життя меблям.

Пам’ятайте про загальне правило: 60% приміщення має бути заповнене основним кольором, 30% — додатковими кольорами (тут все залежить від ваших уподобань), а 10%, що залишилися, ви будете використовувати, купивши текстиль контрастного кольору.

Визначити колірну палітру для всього інтер’єру – півсправи. Другим етапом зміни кімнати стане підбір відповідних малюнків. Комбінування візерунків у кімнаті — теж цікава справа, котра потребує деяких навичок. Візерунки на текстилі можна умовно поділити на три групи: геометричні, абстрактні та ботанічні — які містять рослинний мотив. Як виглядає текстиль в такому оформленню можна подивитися в інтернет-магазині постільної білизни https://domashniy.com.ua/ua/postelnoe-bele. На сайті всі речі поділені за різними параметрами для легкого і зручного пошуку. Один з таких фільтрів — це саме тема малюнка на тканині.

Якщо ви вирішили використати геометричний декоративний мотив, обмежте кількість кольорів. Однак, якщо ви виберете квіткові мотиви, кольори, використані на подушках, можуть розтікатися по кімнаті, створюючи ефект прекрасного саду. Важливий і масштаб – чим менше поверхня, на якій зявлятиметься малюнок, тим дрібніший візерунок буде доречним.

На подушках чи шторах краще підійдуть дрібні візерунки. Невеликі за форматом малюнки також люблять контрастні мотиви, наприклад, у вигляді смуг двох протилежних кольорів або кольорів, що сильно виділяються на тлі.

І ще одна невелика порада. Урізноманітнити зовнішній вигляд інтер’єру можна, дотримуючись принципу симетрії (однакова кількість подушок, розставлених по обидва боки дивана) або асиметрії, що є керованою. А як це робити ви вже дізналися зі статті.

Бажаємо вдалого вибору та чудових інтер’єрних перетворень!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here