Як правильно обрати надувний батут?

0
29

Діти постійно вмовляють своїх батьків, щоб ті відвели їх пострибати на батуті. Так вже їм подобається ця забава. Батутні комплекси, які розташовані майже у кожному парку чи торговельному центрі, викликають бурхливі емоції у дітей. Стрибки на них дарують дітям багато позитивних емоцій та гарного настрою, а також сприяють покращенню їх фізичного стану. Особливою популярністю користуються саме надувні батути.

Надувний батут являє собою яскраву конструкцію, яка може складатися із гірок, лабіринтів. Деякі батути можуть бути обладнані і басейном. Таку конструкцію можна вважати повноцінним дитячим майданчиком. Часто надувний батут оформлюють в оригінальному стилі, що ще більше вабить дітей. Переважно надувні батути призначені для дітей не більше десяти років. Тому це мають бути максимально безпечні конструкції.

Технічні характеристики надувних батутів

Діти можуть стрибати на батутах, розташованих на відкритих дитячих майданчиках і на своїх домашніх батутах. В незалежності від того, де встановлена конструкція, вона має відповідати спеціальним технічним характеристикам. Надувні батути мають бути:

  • міцними;
  • водонепроникливими;
  • виконаними з якісних матеріалів;
  • екологічними.

Що стосується міцності, то батут повинен витримувати зовнішні навантаження. Його матеріал не має деформуватися, а навпаки — швидко повертатися у свій вихідний вигляд. Він не повинен вбирати вологу чи промокати. Переконайтесь, що матеріал, з якого виготовлений батут, стійко переносить перепади температур та не псується від ультрафіолетового випромінювання, опадів та постійної експлуатації. Екологічність конструкції передбачає відсутність токсичних елементів у складі матеріалу та відповідність матеріалу загальноприйнятим стандартам якості.

Виробники надувних батутів

Звичайно краще придбати власний батут та порадувати дитину. Обирайте виробників, які сертифікують свій товар. Безпека вашої дитини понад усе. Тому приділіть достатньо уваги саме цьому аспекту. Буде перевагою і наявність гарантійного талону на товар. У випадку, якщо виникне якась проблема з батутом, можна буде завжди звернутись до продавця за технічним обслуговуванням. Зазвичай виробники надають гарантію на свою продукцію до п’яти років. Якщо ви обираєте не один батут, а намагаєтесь скомбінувати цілий атракціон, то бажано, щоб продавці провели цю угоду під ключ.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here