Автомобіль Xiaomi SU7 – мрія, що стане реальністю з компанією DayDrive

0
3

Серед автомобілів, які кожного дня купуються та реєструються на території України, усе частіше фігурують електрокари, що випускаються багатьма компаніями, серед яких є навіть ті, які раніше ніколи не фігурували на світовому автомобільному ринку. Мова йде про компанію Xiaomi, що у цьому році випустила у світ SU7 – свій перший електрокар. А вже зараз, купити автомобіль Xiaomi SU7 в Україні можна у компанії DayDrive. Автомобіль дозволив компанії Xiaomi потужно увійти на світовий автомобільний ринок та навіть скласти конкуренцію усім відомій Tesla Model 3.

Чим потішить Xiaomi SU7?

Цей красивий та стильний седан, потішить комфортом під час пересування та унікальними функціями. Керування авто є максимально легким, адже наявність інтелектуальної функції, дає можливість розслабитися, що особливо важливо у далеких подорожах. Максимальний запас хору цієї кралі становить цілих 668 км, що у поєднанні з можливістю швидкого відновлення заряду, дарує змогу здійснювати далекі подорожі.

Серцем авто є двигун з 295 кінськими силами, що плавно розганяє машину та тримає необхідну швидкість навіть у складних дорожніх умовах. До позначки у 100 км/год, «електричка» розганяється за 2,78 с, а максимальна швидкість становить цілих 210 км/год.

Седан С-класу є поєднанням продуктивності та надійності, що заховані у класичному та лаконічному дизайні. Авто має гладкий та стильний корпус, а фари, формою нагадують краплини води. Оригінальним є й колір, що може змінювати відтінок, в залежності від освітлення. Такий ефект досягнуто, завдяки додаванню до складу фарби тонера.

Салон авто є максимально просторим та лаконічним. Зручні сидіння з екошкіри, мультикермо та зручний екран керування діагоналлю 16,1 дюйма, створюють комфортну атмосферу та формують бажання подорожувати та насолоджуватися кожною секундою перебування в автомобілі.

Чому варто купувати Xiaomi SU7 у компанії DayDrive?

Процес покупки автомобіля має починатися з пошуку надійної компанії, що займається підбором, аукціоном, розмитненням, реєстрацією та іншими процесами, які передбачаються пригоном авто в Україну. Компанія DayDrive є гарним рішенням по ряду причин:

  • можливість отримати сервісне обслуговування машини;
  • наявність гарантії, терміном 2 роки;
  • зручний сервіс;
  • вигідні умови;
  • наявність лізингу;
  • вигідні ціни.

Таким чином, компанія зробить процес підбору та покупки авто простим, зручним, комфортним та безпечним.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here