Чи можливо отримати кредит без паспорту і без відмови?

0
4

Ринок мікрокредитування в Україні розширюється. Кожна компанія намагається запропонувати потенційному клієнту більш вигідні умови для отримання грошей. За допомогою маркетингових прийомів МФО намагаються переконати людей, що можна легко отримати кредит без паспорта за декілька хвилин. Так це чи ні – в цьому матеріалі.

Умови кредитування у фінансових компаніях

Згідно зі законодавством, фінансові компанії та їхні клієнти мають укладати офіційні угоди між собою. Без цього перерахування коштів не може вважатися кредитом. Відповідно, для підтвердження інформації кожна МФО має дізнатися дані другої сторони угоди. Таким чином, офіційно отримати гроші в МФО без паспорта неможливо.

Крім цього, кожна компанія повинна пересвідчитися у тому, що кредит оформлюється на реальну людину. В іншому випадку МФО ризикує назавжди втратити свої кошти і позбутися можливості довести чинність договору.

Варто пам’ятати, що кожна компанія має власні умови як отримати кредит. Але очевидно, що без документів зробити це не можна. Стандартні вимоги для усіх позичальників такі:

  • Бути повнолітнім громадянином України;
  • Мати ІПН та дійсний паспорт;
  • Мати банківську картку;
  • Мати актуальний номер телефону та емейл;

Якщо всі критерії виконані – гроші дійсно можна отримати протягом 30 хвилин. В деяких правилах може йтися про те, що клієнт має вказати контактних осіб. Це додаткові заходи безпеки з боку МФО.

Чи можливий кредит без відмови

Безумовно – так. Фінансові компанії швидко схвалюють заявки нових клієнтів, якщо вони вказали достовірну інформацію та мають можливість погасити борг вчасно. Аби отримати кредит без відмови, потенційний позичальник має об’єктивно оцінювати свої можливості та залишати заявку на помірну суму позики. Більшість організацій використовують автоматичні системи оцінки платоспроможності. Якщо робот побачить, що заявник вказав достовірні дані та має можливість повернути кошти вчасно – йому гарантований кредит без додаткових перевірок й відмови.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here