Чому варто скористатися хостингом?

0
5

Будь-який сайт має мати своє власне безпечне «місце проживання» у мережі. Таким місцем може стати спеціальний диск, окремий сервер чи навіть віртуальна машина. Саме це і є хостингом, послуги якого можна отримати у компанії QHost, що й забезпечить безперебійну роботу сайту. Клієнт даної компанії, отримує все необхідне для безперебійної та правильної роботи свого сайту.

Основні різновиди хостингу

Сучасні компанії, що займаються хостингом, пропонують три основні його різновиди.

  1. Віртуальний хостинг. Такий різновид хостингу передбачає розміщення великої кількості сайтів на одному сервері. Відповідно, й програмне забезпечення для них спільне. При чому, використати інше програмне забезпечення, вже не є можливим. Спільною є й IP адреса усіх розташованих на сервері сайтів.
  2. Віртуальний сервер. Щоб сайт мав змогу функціонувати, використовується віртуальна машина. Таким чином, є змога використовувати різне програмне забезпечення для кожного окремого сайту. Крім цього стає можливим використання різних комбінацій інноваційних технологій. Відповідно, сайт має фактично необмежені можливості.
  3. Виділений сервер. Для роботи сайту виділяється реально існуючий сервер. Такий різновид хостингу обирають для себе власники великих проєктів чи сайтів. Саме такий хостинг підходить тим, кому не вистачає звичайних ресурсів VPS.

Вибір потрібного хостингу залежить від потреб сайту та особливостей його роботи. Проте у будь-якому випадку, власник сайту буде мати можливість легко керувати власним сайтом та завантажувати на нього необхідну інформацію.

Навіщо використовувати хостинг?

Чи забезпечувати роботу сайту самостійно, чи перекинути всі обов’язки з забезпечення його функціонування на компанію, що займається хостингом, кожен власник вирішує сам. Проте послуги з хостингу, що пропонують компанії, дають можливість легко користуватися тим чи іншим ресурсом на сервері. Відповідно, за забезпечення роботи сайту, його власник виплачує певну суму коштів.

Для керування сайтом, зовсім не потрібно мати спеціальні знання чи навички. Обліковий запис, що існує завдяки хостингу, дає можливість користувачеві легко здійснювати будь-які налаштування сайту. Крім цього, на нього легко завантажувати будь-які файли чи нову інформацію. Адже графічний інтерфейс, є доволі простим та доступним. Таким чином, сайтом можна легко користуватися, при цьому не перейматися за його справність та роботу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here