Гнучкий та багатофункціональний ресурс за допомогою OpenCart

0
21

Сайт для будь-якої компанії це обов’язкова потреба, яка допомагає взаємодіяти з аудиторією та рекламувати себе в інтернеті безкоштовно увесь час. 24/7 представництво вашої компанії буде відкрите і досяжне з будь-якої точки планети. Це реальний спосіб підвищити імідж компанії та вплинути на свою прибутковість. 

Ми пропонуємо 

Наша компанія GTS займається саме тим, що допомагає бізнесу комплексно вирішувати питання від початку створення необхідних інструментів для інтернет — ресурсів до їх постійної модернізації. Треба зробити сайт на opencart – це до нас.  Ми пропонуємо:

  • створити логотип, який завжди буде вашим онлайн — обличчям;
  • розробити корпоративний сайт абсолютно різного рівня складності;
  • акцентувати увагу на ваших перевагах та особливостях, тим самим це буде «працювати» як безкоштовна реклама;
  • охоплення аудиторію і постійно залучати нових та нових клієнтів. 

Сайт це дуже відповідальна робота, яке потребує уваги, фантазії та дизайнерських рішень. Своїм клієнтам ми завжди говоримо про можливу модернізацію (розширення) від початкового функціонала, тому що сучасний, вдалий інтерфейс та привабливий контент це запорука успіху продажу продукції чи послуг. Саме задовольнити клієнта та надати йому гідний рівень сервісу — це наша головна мета, тому ми впевнено працюємо в цьому напрямі, враховуючи ваші ідеї та побажання. 

7 головних переваг комерційного веб — ресурсу

  1. Ви не обмежені у залученні нових клієнтів. 
  2. На сайті зібрана вся необхідна інформація про вас, як потрібна людині для подальшого партнерства.
  3. Комунікації та спілкування більш не потребують постійних телефонних розмов та відбуваються у реальному часі. 
  4. Інтернет дозволяє у будь-який час швидко реагувати на запити покупців та інформувати їх про нові надходження та акції, а значить продавати більше. 
  5. Презентабельність вже свідчить про серйозність та успіх компанії.
  6. Це ефективний рекламний майданчик, який має високу рентабельність інвестицій. 
  7. Конкуренція: продавати один і той же товар можна по різному, варто правильно його запропонувати чи продемонструвати. Сайт у цьому випадку саме той інструмент маркетингу, який допомагає прийняти рішення купити вас чи у конкурента. 

CMS чи FRAMEWORK

У своїй роботі використовуємо найпопулярніші платформи для розробки сайту, кожна з яких має свої особливості у застосуванні та переваги. 

  • WordPress підходить у якості LandingPage та блога до каталогу продукції будь — якого іміджевого інтернет-магазину. Зручно та просто керувати сайтом, просувати та адаптувати під seo-оптимізацію.
  • OpenCart номер один для інтернет-магазинів. Зручно запускати продажі, оптимізувати та просувати.
  • Laravel відрізняється підвищеною безпекою, гарним функціоналом та автентифікацією. Дозволяє реалізувати всі ваші забаганки. 

Наші клієнти 

Ми маємо безліч підприємців та компаній у різних сферах, з якими вже співпрацювали. Ті, хто не проігнорував свої можливості та нових клієнтів, збільшив продажі та фінансові обороти. Наші клієнти — це популярні компанії:

  • всеукраїнська дорожня асоціація — VDA;
  • виробник високоякісної продукції для nail beauty індустрії PNB;
  • група компаній Veres;
  • мультибрендовий магазин текстилю Bedroom;
  • інтернет-магазин дитячих товарів ChuhChuh;
  • мобільний додаток для самостійного сканування товарів та безконтактного розрахунку Clip Clip. 

В Україні ринок електронної комерції та онлайн-бізнес зростає неймовірними темпами, більше ніж у країнах Європи. Тому ефективний інструмент, як веб-сайт потрібен  навіть малому бізнесу. Ми готові співпрацювати з вами. Цінуємо ваш і наш час, тому дотримуємося всіх обумовлених у договорі термінів. 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here