Основні переваги навчання в Польщі для українців

0
12

Однією з найбільших за площею країн Європи є Польща, яка на протязі вже досить багатьох років зберігає популярність серед абітурієнтів в Україні. Ще більшої популярності навчання в Польщі отримало після її входження до Євросоюзу, оскільки тепер випускники польських вузів можуть тепер не тільки залишатись працювати в самій Польщі, але й шукати роботу в інших країнах Євросоюзу з польським дипломом. Крім того в Польщі вища освіта зорієнтована не тільки на отриманні теоретичних знань студентів з основних предметів по спеціальності, але й на отримання практичних знань та вмінь.
Навчання в Польщі, таким чином, може надати абітурієнту наступні основні переваги:
1. Отримання європейського диплому. Адже після випуску з будь-якого польського вузу випускники можуть отримувати роботу в Польщі навіть без отримання дозволу на роботу в Польщі. Крім того з цим дипломом людина може шукати собі роботу в будь-якій країні Євросоюзу. Більш того цей диплом буде признаний навіть при поверненні на роботу в Україні.
2. Невисока вартість навчання. На даний момент навчання в польських вузах коштує не більше ніж в багатьох вузах України, а іноді можна знайти вузи в Польщі де вартість навчання навіть нижче ніж на Україні. Крім того в Польщі навчання в деяких вузах може тривати менше ніж в аналогічних українських, що дозволяє зекономити на оплаті навчання.
3. На сьогоднішній день вступати в вузи Польщі можна навіть на території України. Для цього абітурієнти потрібно лише підготувати пакет документів та пройти особисту співбесіду у спеціальних представництвах цих університетів в України.
4. Можливість самостійного вибору мови, на якій буде проходити навчання в польському вузі. Так, всі іноземні студенти в польських вузах можуть обрати для себе найбільш доступну для них мову: англійську або польську. Однак навчання англійською мовою коштує трохи дорожче, тому цю мову обирають лише ті студенти, які хочуть шукати роботу в інших країнах Євросоюзу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here