Створення сайтів за європейськими стандартами!

0
20
Сайт

Наша веб-студія знаходиться у Львові, в той час як тренди та досвід, якого ми дотримуємося — далеко в Європі. Основний наш вид діяльності — це створення сайтів під замовлення. Ми надаємо послуги зі створення сайтів у Львові, Києві та іншим країнам Європи.

Чому замовити створення сайту краще саме у нас?

Незважаючи на те, що спеціалізуємося ми на складних нетипових веб-сервісах і стартапах, наша команда не складається з величезної кількості людей. Сьогодні нас 9. Проте, створення сайтів «під ключ» для кожного з нас є основним заняттям вже вісім років. Крім досвіду наші фахівці мають як профільну освіту (наприклад, архітектурне і, наприклад, не одне), так і регулярне підвищення кваліфікації за кордоном. Самовдосконалення — той дзен, якого ми дотримуємося неухильно і постійно. Таким чином, професійне створення Інтернет-сайтів в нашій команді — не процес отримання прибутку, а наука і мистецтво одночасно!

Ми любимо всіх користувачів Інтернету, тому основний упор в створенні Інтернет магазину ми робимо на те, щоб взаємодія користувача з сайтом залишала тільки приємний і ефективний досвід. Для цього ми ретельно опрацьовуємо як інтерфейс, так і всі можливі варіанти поведінки людини, потім розробляємо унікальний, адаптивний дизайн, програмуємо і тестуємо проект до остаточного періоду створення індивідуального сайту і тільки потім запускаємо його «під ключ».

Виходячи з принципу, що на засобах виробництва не економлять, ми в процесі розробки і створення інтернет-сайтів використовуємо тільки передову техніку та програмне забезпечення. Ми стежимо за виходом нових пристроїв і графічних пакетів, оновлень мов програмування, фреймворків, CMS та іншого інструментарію для того, щоб удосконалювати наш продукт. При такому підході професійне створення сайтів для компанії будь-якого рівня відбувається практично в ідеальних умовах і кінцевий результат принесе тільки позитивний досвід як Вам, так і користувачам Вашого сайту.

Від чого залежить вартість створення сайту Інтернет-магазину?

До кожного проекту ми підходимо не з позиції «вкластися в терміни», а з позиції «зробити більше в встановлених тимчасових і цінових рамках». Для реалізації по-справжньому складних проектів ми можемо працювати в режимі 24/7, іноді, але не часто, перериваючись на обід і сон. Сили нам надає успішне вирішення тих завдань, які до нас ще ніхто не вирішував. Ми вважаємо, що саме це і є правильне і професійне створення сайту «під ключ».

Якщо Вас цікавить інформація, щодо того, скільки коштує створення сайту в нашій веб-студії, то краще відштовхуватися від Ваших цілей, завдань, які повинен вирішувати сайт, і, звичайно, встановлених бюджетів. Докладні ціни на створення сайту в у Львові, Києві та іншим країнам Європи краще дізнаватися у наших фахівців.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here