Вінілова підлога – що це, та в чому її особливість?

0
16

На сучасному ринку, окрім вже звичних варіантів для покриття підлоги, з’явилася вінілова підлога holz.ua/ua/uzhgorod/pol/vinilovye-poly. Таке покриття відрізняється довговічністю, міцністю, широким різноманіттям варіантів, та є абсолютно безпечним.

       Що таке вінілова підлога?

Вінілова підлога являє собою багатошарове покриття, що виготовляється з ПВХ. Такий матеріал, завдяки вагомим перевагам, став конкурентом лінолеуму та ламінату.

Довговічність покриття, забезпечується надійною структурою, що складається з таких шарів:

  • Композитний. Це плівка із ПВХ, що бере на себе механічні навантаження, перешкоджає пошкодженню матеріалу та робить покриття безшумним;
  • Балансовий. Скловолокно, з якого складається цей шар, забезпечує збереження правильної форми покриття при навантаженнях;
  • Базовий. Шар забезпечує гнучкість покриття та його міцність, завдяки присутності скловолокна, пластифікатора або часточок кварцу;
  • Декоративний. Шар має різноманітну структуру, колір та малюнок, а для підвищення міцності, покриття має додатковий прошарок лаку;
  • Захисний. Виготовляється з поліуретану та є прозорим. Забезпечує захист покриття від різного виду пошкоджень та потрапляння вологи.

Зовнішній вигляд та сфера застосування

Перевагою даного покриття є широка різноманітність дизайнів. Матеріал може імітувати будь-яке природне покриття, наприклад мармур, різні породи дерева, а також бетон, граніт або навіть текстиль.

Різноманітною може бути й фактура покриття і бути гладкою, або мати певну структуру або рельєф, що допомагає максимально точно відтворити будь-яку натуральну текстуру. Окрім цього, покриття може бути блискучим, матовим або глянцевим. Завдяки тому, що матеріал легко ріжеться, ним можна застелити будь-яку підлогу та втілити в життя найрізноманітніші дизайнерські рішення.

Вініл може використовуватися для будь-якого приміщення, навіть служити покриттям для ванної та туалету, завдяки водонепроникності. А різні класи стійкості, дають змогу підібрати варіант для приміщень, що мають велике навантаження. Матеріал може застосовуватися навіть у приміщеннях без опалення, адже не боїться температурних перепадів.

А для комерційних приміщень та спеціальних об’єктів, існує покриття з верхнім шаром, здатним витримати значне навантаження, що важливо для підлоги у магазинах, розважальних центрах, кафе, ресторанах та навчальних аудиторіях.

Така підлога відповідає усім вимогам сучасності. Це надійне, приємне на дотик та різноманітне покриття, що буде гарантувати неперевершений зовнішній вигляд та довговічність.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here