Як обрати ідеальну сукню

0
5

Добре підібране плаття допоможе підкреслити найкращі риси і приховати недоліки фігури. Коли ви починаєте шукати ідеальну сукню, потрібно дотримуватися декількох ключових речей. Насамперед слід звертати увагу на ідеальний силует, пропорції та відповідність події. Коли дотримуєтесь цих правил, вибір сукні здається не таким складним.

Силуети вечірніх суконь не схожі на ті, які ви знайдете в повсякденному одязі. Швидше за все, ви не знаєте, як виглядає на вас русалка, а-силует, приталені плаття та ін. Не завжди сукня, яка гарно виглядає на фото, пасуватиме вам. Тож будьте відкриті для експериментів. Так зрозумієте, який силует вигідніше підкреслює фігуру. Можливо, плануєте вишиті плаття купити у Львові. Сьогодні такі наряди як ніколи користуються попитом. Українська вишивка виглядає оригінально, досить незвично на полотні. У такій сукні кожна леді відчує себе королевою вечора.

Також слід враховувати тип фігури під час вибору одягу. Пошук силуету з ідеальною пропорцією для вашого тіла допоможе підкреслити «родзинки», які ви хочете показати, і мінімізувати недоліки. Якщо вам не до вподоби сукні, тоді слід звернути увагу на українські вишиванки. На сучасному ринку представлено різноманіття сорочок, тому проблем з вибором не виникне. Обирайте вишиванку з цікавими візерунками чи орнаментами та без вагань поєднуйте її з брюками класичного крою, спідницями максі або міді А-силуету. Такий образ виглядатиме строго, лаконічно та водночас ексклюзивно і незвичайно.

Підібрати сукню по типу фігури не так і складно, як здається на перший погляд. Наприклад, якщо у вас грушоподібний тип, не рекомендується обирати плаття, яке робить вас коротшою, роблячи акцент на стегнах. Замість цього необхідно підібрати щось інше, наприклад, А-силует або прямого крою, який приверне увагу до лінії талії і врівноважить форму. Якщо ви маленька, тендітна, необхідно вибирати одяг, який робить вас більш стрункою та вищою зростом. Плаття типу бального не підійде, тому що ширина спідниці зробить вас ще нижчою і непропорційною.

У кожної жінки є частини свого тіла, які необхідно підкреслювати. Коли ви підберете сукню, яка ідеально вам пасуватиме, ви одразу відчуєте себе комфортно. Саме таке плаття підкреслить найкращі риси вашої фігури, вдало приховуючи недоліки. Вдало підібраний наряд перетворить вас на королеву вечора, надасть образу лаконічності, елегантності, вишуканості.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here