Як швидко вивчити Пайтон та знайти роботу?

0
7

Python  — дуже крута мова програмування. Вона універсальна, тобто її використовують всі галузі. На Python пишуть все, починаючи з мікросервісів, закінчуючи світовими соцмережами — наприклад, Instagram написаний саме цією мовою. В світових рейтингах мов програмування Python впевнено тримається в першій трійці, періодично посідаючи перше місце.

Що Це Значить Для Тебе?

Незалежно від твоїх інтересів, Python має щось цікаве для тебе. Можливості безмежні! В 2024 році ця мова буде користуватися попитом в аналізі даних, машинному навчанні, розробці веб-додатків, та інших напрямках. Все більше компаній хочуть автоматизувати свої процеси, і тут Python  — якраз те, що потрібно. Отже, вивчати пайтон онлайн є сенс, це перспективний напрямок. Як це краще зробити?

Основні кроки для вивчання Python

Вибери правильний навчальний курс

Численні онлайн-курси, такі як курс від FoxmindEd, пропонують навчання Python з нуля. Обирачи курс, уважно вивчай умови та аналізуй, чи справді цей курс допоможе досягти мети, а також чи відповідає він вашим навчальним потребам та графіку.

Практикуйся постійно та самостійно навчайся

Самостійне навчання через різні онлайн-ресурси, включаючи документацію Python, практичні завдання, та проекти, допоможе закріпити отримані на курсах знання.

Створюй власні проекти

Розробка власних проектів або участь у відкритих проектах дозволить вам застосувати здобуті знання на практиці та показати потенційним роботодавцям ваші навички.

Отримуй сертифікації

Професійні сертифікації коштують недешево. Але з ними твій кар’єрний шлях буде значно простіше.

Створюй професійні зв’язки та вступай до спільнот

Участь у спільнотах та форумах, таких як Stack Overflow, GitHub, може допомогти в збільшенні професійних контактів та знаходженні можливостей для роботи.

Куди Звернутися?

Насправді варіантів багато. Можна вступити до вишу, якщо в тебе є чотири-п’ять років та фінансова подушка. Але якщо результат тобі потрібен якнайшвидше, твій вибір  — онлайн-курси.

Курсів в Інтернети дуже багато. Багато варіантів  — від безкоштовних курсів на YouTube до більш структурованих програм від освітніх платформ. Поглянь на такі сайти, як Prometheus, EdEra, чи Coursera  — там є курси українською. Перевір рейтинг курса  — зазвичай він досить об’єктивно визначає якість курсу.

«А що там про FoxmindEd?» О, і FoxmindEd також пропонує курси Python онлайн.Відгуки кажуть, що вони просто бомбезні  — зрозумілі, практичні, і дають гарну базу. А ще на курсах FoxmindEd ти будеш навчатися з ментором. Навчання з ментором це формат, який дуже подібний до реальної роботи в ІТ-компанії. І це не дивно, тому що ментори  — це розробники, які працюють в українських та міжнародних ІТ-компаніях.

А ще після закінчення курсу від FoxmindEd в тебе в портфоліо буде мінімум один власний проект. Протягом курсу ти над ним працюватимеш і викладатимеш код на хмарний сервіс. Коли прийде час розсилати резюме, ти можеш додати посилання на цей ресурс в CV.

Нагадуємо, що зараз на одну вакансію entry level приходить кілька сотен відгуків, тобто пробитись новачку непросто. Але після курсів FoxmindEd в тебе буде проект та досвід навчання на проекті  — який ти можеш зарахувати собі як робочий досвід.

Python  — це дуже крутий квиток в майбутнє. Це як золотий квиток у світі IT. Чи ти хочеш працювати в стартапі, великій корпорації, або навіть запустити власний проект  — Python допоможе тобі в цьому.

Python  — це не лише про те, щоб вчити команди та писати код. Це про відкриття нових можливостей, про підключення до крутої спільноти та про те, щоб стати частиною чогось великого. Так що вперед, вчитися, практикуватися, і хто знає, може саме ти напишеш щось, що змінить світ!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here