ЖК Континент — Інвестиції в новобудови

0
8

Більшість з нас чули про інвестування в нерухомість, зокрема в нові будинки, але, незважаючи на це, невеликий відсоток людей робить подібні інвестиції. Однак той, хто інвестує зобов’язан пам’ятати, що житлова нерухомість, перш за все, повинна зберігати його гроші. Якщо їх нікуди не інвестувати, то через певний проміжок часу вони втратять вартість (головна причина — постійна інфляція). Такого не станеться, якщо купувати квартири в новобудовах.

Головні переваги інвестування в новобудови.

Аргументи «ЗА»:
Новобудови — це перш за все нове та перспективне житло, а це означає, що не буде складнощів з правом власності, або інших конфліктних ситуацій з господарями, які там мешкали раніше. Нові будинки знаходяться в районах, де вже є вся необхідна інфраструктура.
Не можна повноцінно убрати всі ризики при купівлі нерухості, але можливо їх максимально мінімізувати. Потрібно довіритися надійному забудовнику і знайти «правильне» житло.
Для зменшення юридичних ризиків, завжди, до угоди купівлі-продажу ретельно перевіряйте документи у фахівця з нерухомості з великим досвідом. У підсумку ви будете застраховані від різних шахрайських схем. В житті, більшість різних моментів залежить від забудовника, якого Ви обрали, тому головне завдання, того хто хоче інвестувати власні кошти в житло — це знайти надійного забудовника.

Під час пошуків важливо робити акцент на таке.
Історію компанії. Чим більше фірми новобудов, тим краще. Дізнайтеся подробиці, як вони працювали раніше. Наприклад, якщо фірма займалася зведенням офісних будівель, а зараз змінила свій напрямок на житлові будинки, то робота з даною компанією буде нести в собі певні ризики. Часто шукають відгуки у ЗМІ (в інтернеті). Треба знати, чи були об`єкти здані в експлуатацію своєчасно? Чи є зауваження? Інвестори, які перепродають власність собі в збиток, є сигналом про замороження об’єкта будівництва. Від інвестицій в такий проект слід відмовитися.

Після вибору фірми забудовника, потрібно шукати об’єкт інвестицій.
Спершу потрібно подивитися на місце, де намічається будівництво. Це важливо для того, щоб зрозуміти, як далеко ваш об`єкт розташован до зупинок міського транспорту, метро, яка відстань до магазинів и т.і. Після цього слід ознайомитися з планом розвитку району. Якщо поблизу знаходяться шкідливі підприємства, краще утриматися від такої інвестиції. Саме інвестиція в новобудови, на перший погляд, ризикована справа але в той же час може бути і вигідним бізнесом.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here