Дорожні мотоцикли — найкращий вибір для початківців

0
24

Часто перед любителями мототехніки, які тільки планують придбати свій перший байк, виникає дилема: яку модель вибрати? Що ж краще: купити легкий позашляховик, який характеризується хорошою стійкістю, вибрати крутий «ваговоз» чи все ж надати перевагу дорожньому мотоциклу? Кожен із представників цих груп володіє різними перевагами. Проте, коли перед вами стоїть завдання навчитися правильному поводженню з двоколісним «другом», краще купити модель дорожнього класу. Це легко пояснити, якщо звернути увагу на тонкощі покупки першого байка та особливості представників цієї групи мототехніки.

Яким критеріям повинен відповідати перший мотоцикл

Фахівці радять для отримання досвіду у світі мото вибирати моделі, які володіють такими характеристиками:

  1. Невелика потужність. Навчитися управлінню байком, вибравши потужний мотоцикл, швидше за все не вийде. Потрібно також врахувати, що головна мета мотоцикліста — зберегти своє здоров’я і життя.
  2. Невелика вага. Навчитися правильно падати — важливе завдання початківця, адже від падіння незастрахований ніхто. А опинитися під важким мотоциклом, а потім ще й піднімати його — не так і приємно.
  3. Яскравий дизайн. Для тих, хто тільки починає свій шлях мотоцикліста, важливо бути добре помітним на дорозі.

Перший байк не повинен володіти надто швидкою реакцією на дії мотоцикліста. Навіть якщо ви вичавите до відмови газ, вибрана модель не має привести до втрати управління і вильоту з сидіння. Варто надати перевагу недорогому мотоциклу. Тільки потім, коли ви станете вправним пілотом, можна підібрати дорожчий варіант. При всьому потрібно бути впевненим у надійності мототехніки.

Якого виробника вибрати

Всім вище перерахованим критеріям відповідають мало- та середньокубатурні моделі від відомого китайського концерну. Наприклад, Loncin Voge 300DS — яскравий представник дорожнього класу. Компанія відома статусом «виробник оригінального устаткування для BMW». Пропонує своїм клієнтам надійну мототехніку по доступній ціні. Її випускають із застосуванням інноваційних технологій та ретельного контролю якості. Для байкера-початківця це саме те, що потрібно.

«Дорожники»: що означає термін

Придбати мотоцикл дорожнього класу для поїздок в Україні — найкраще рішення. На такому байку мотоцикліст буде впевнено почуватися на більшості доріг. Комфортні поїздки забезпечені не тільки на швидкісних трасах, але й на міських дорогах і навіть на малих сільських вулицях.

Дорожні мотоцикли — це вічна класика. При всіх своїх особливостях в дизайнерських рішеннях також присутні елементи, котрі характерні для швидких спорт-моделей. Суворі форми в поєднанні з відмінними аеродинамічними властивостями і пластиковими обтічниками дозволять розігнати такий мотоцикл до високих швидкостей. При цьому він не втратить своєї стійкості.

Серед інших причин, що визначають необхідність покупки для новачка «шляховика», можна виділити його класичну правильну посадку і зручність керування. На такій мототехніці зручно вчитися управлінню, застосовувати та закріплювати свої недавно набуті навички. На допомогу мотоциклісту-початківцю завжди прийдуть системи ABS і курсової стійкості, які встановлюють на сучасних подібних моделях. Враховуючи всі особливості класу, придбати один із його представників можна не тільки суворим та мужнім чоловікам, але й представницям прекрасної статі, котрі хочуть відкрити для себе новий, пов’язаний зі швидкістю і свободою мотосвіт.

У підсумку можна відмітити, що дорожній байк являється універсальною «залізною конячкою», яка безвідмовно буде служити своєму власнику чи в межах міста, чи на автошляхах. Вона дозволить зрозуміти особливості управління мотоциклами, навчитися правильній посадці. Мотоцикліст обов’язково оцінить всі переваги цього класу, якщо придбає байк з лінійки моделей Loncin — надійних, класичних та сучасних «шляховиків».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here