Гелієві кульки – повітряні осередки гарного настрою

0
19

Різнобарвні кульки є найкращим способом створення чарівної атмосфери на будь-якому святі https://sharcity.com.ua/. Цей простий, та водночас ефектний спосіб прикрашання, відомий усім ще з самого дитинства, коли кожне свято супроводжували кульки. Дитячі дні народження, ювілеї, весілля, випускні та інші свята супроводжувалися створенням повітряних композицій.

Кулька, це щось родом з дитинства, коли перед кожним святом усі надували кульки, розвішували їх по всьому дому, неначе пришвидшували настання свята та формували ту особливу атмосферу. Поступово, створення кулькових композицій розвивалося, вони почали наповнюватися гелієм, що здіймав угору неперевершені композиції з кульок, блискіток та стрічок.

       Як з’явилися повітряні кульки?

Кулька побачила світ ще у ХХ сторіччі, коли вперше була створена з латексу та мала круглу форму. З плином часу та розвитком виробництва, вона набувала найрізноманітніших форм та завоювала популярність, як прикраса на свята.

Сучасне виробництво здатне запропонувати більш як 1000 видів кульок, серед яких різнокольорові, з написами та навіть фігурні. Сьогодні будь-яке свято може бути прикрашене гелієвими зірками, серцями, фігурами тварин, буквами та цифрами.

З окремих гелієвих кульок, сьогодні вміють робити фантастичні композиції, букети, фонтани та багато іншого. Також, з’явилися досить великі за розміром кульки, що набули популярності у сфері реклами, на виставках та презентаціях.

       Чим особливі гелієві кульки?

Гелій значно легший за повітря, завдяки чому, кулькові композиції легко здіймаються у повітря. Це абсолютно безпечний газ, тому з його допомогою можна спокійно створювати прикраси навіть на дитячі свята.

За допомогою гелію можна навіть підіймати деякі неважкі предмети, наприклад 60-70 стандартних кульок, здатні підняти 100 грамів шоколаду. Таким чином, можна підіймати букети, подарунки та інше. Тож це красивий і оригінальний спосіб зробити пропозицію руки та серця, або приємний подарунок близькій людині.

Варто також зауважити, що літати вічно кулька не зможе, та рано чи пізно, вона впаде на землю, та все ж час її польоту достатньо довгий – до 10 годин. Також, використання спеціальних рідин, які додаються всередину кульки, здані продовжити її політ до 2-3 днів.

Кулька, що наповнена гелієм, це порівняно недорогий спосіб красиво та оригінально прикрасити своє свято. Різноманітність форм, кольорів та оригінальних поєднань, дають можливість втілити у життя найфантастичніші задуми. Варто лише уявити те, про що так мріється, і кульки складуться у потрібну композицію.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here