Імплантологія

0
11

Стоматологія у Львові формула дент пропонує послуги протезування і імплантології зубів від стоматологів-ортопедів, які регулярно підвищують кваліфікацію і освоюють нові методи відновлення зубів. У нашій клініці повертати ідеальні посмішки пацієнтам допомагають досвідчені лікарі, які якісно виконують свою роботу.

Суть методики і її переваги

Стоматологія у Львові формула дент дозволяє не тільки повернути красиву посмішку, але і відновити жувальні функції відсутніх зубів. Методика передбачає вживлення титанового штифта в щелепні кістки і закріплення на штифті моста або коронки.

На відміну від інших способів протезування імплантація щадить зуби. При імплантації штучного кореня сусідні зуби не обточують, а значить і не травмують. Використання знімних протезів нерідко призводить до руйнації щелепної кістки, відновлення якої обходиться досить дорого.

Вартість установки імпланта вище, ніж мостовидного або знімного протезу. Однак імпланти довговічніше. В середньому кожен штучний зуб служить близько 15-20 років, тоді як мостовидні протези – всього 5, а знімні – близько 3-4-х років.

Віддати перевагу імпланту варто і тому, що їх жувальна сила максимально схожа з жувальною силою натуральних зубів. Після установки імплантів пацієнт без труднощів розжовує тверду їжу, не відчуваючи дискомфорту.

Показання до імплантації:

• відсутність зуба або декількох сусідніх зубів;

• непереносимість протезів;

• негативний досвід носіння протеза;

• повна відсутність зубів;

• корекція зовнішнього вигляду зубного ряду у випадках, коли інші ортодонтичні методики не працюють.

Ціна установки імплантів варіюється. Сьогодні на ринку присутні імпланти кількох цінових категорій. Для тих, хто не готовий витрачати на відновлення зубів круглі суми, ми пропонуємо вибрати імпланти економ-класу. Вони мають конічну форму, завдяки якій ідеально «сідають» в кісткову тканину. Подібні імпланти добре приживаються, тому активно використовуються для відновлення жувальних зубів.

• SuperLine (Корея)

Виробництвом цих імплантів займається корпорація Dentium. Система SuperLine дозволяє виконувати імплантацію відразу ж після видалення зуба, прискорювати процес відновлення зубів і розподіляти жувальні навантаження. Анатомічний дизайн імплантів виконаний максимально схоже з конструкцією натуральних зубів.

• BREDENT (Німеччина)

Розробкою і виробництвом цих імплантів займається компанія BREDENT, відома всьому світу. У Львові ціна установки імпланта німецького виробництва вище, ніж вироби інших виробників. Це пов’язано з тим, що імпланти BREDENT мають неперевершену якість, перешкоджають появі септичних ускладнень і дозволяють пацієнтам вести звичний для них спосіб життя вже через 3 місяці після установки штучних зубів.

Для пацієнтів, у яких відсутні всі зуби, клініка приготувала вигідну пропозицію.

Ви зможете вільно харчуватися твердою їжею. Особлива методика полягає в установці 4-х імплантів, які послужать опорою для незнімного протеза.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here