Кнайпа Про Сервіс – автоматизація кафе та ресторанів

0
26

Конкуренція на ринку HoReCa висока, тому власникам кафе, ресторанів, готелів та барів помилятися небажано. Відсутність своєчасного обліку та недостатній аналіз дій персоналу може спричинити втрату закладу, який буде куплено конкурентом за заниженою ціною.

 

Уникнути помилок в управлінні закладом у сфері готельно-ресторанного бізнесу нескладно. Достатньо встановити систему автоматизації, звернувшись до спеціалізованої компанії. В області автоматизації ресторанного бізнесу однією з найкращих є Кнайпа Про Сервіс https://knaipa-service.pro/, яка пропонує якісні послуги на вигідних умовах.

Як працює система автоматизації у залі ресторану чи кафе

Досвід успішних готельєрів та рестораторів показує, що по-справжньому прибутковим заклад стає лише після оснащення сучасною системою автоматизації. Стежити за доходами та не допускати розкрадань важливо на всіх етапах функціонування, проте найкращі результати демонструють кафе та ресторани, в яких система встановлена в залах ще до відкриття закладу.

Автоматизація ресторану передбачає підключення до системи POS-терміналу у залі (забезпечує передачу замовлень на кухню), мобільних терміналів та особистих пейджерів офіціантів. Дані про замовлення з терміналу автоматично надсилаються в бар, кухню або кондитерський цех. Для відображення замовлень, що надходять, встановлюється спеціальний монітор. Після того, як гості попросили розрахунок, офіціант друкує на моніторі POS-терміналу попередній рахунок та знайомить із ним клієнтів. Замовлення оплачується на касі та закривається, отримані гроші йдуть на рахунок закладу, а витрачені продукти списуються з балансу.

Причини автоматизувати заклад

Автоматизація кафе є комплексом послуг, що передбачає встановлення на обладнанні закладу якісного програмного забезпечення.

Встановлення програми автоматизації Кнайпа Про Сервіс дозволяє:

  • підвищити швидкість обслуговування клієнтів;
  • спростити та прискорити роботу персоналу;
  • контролювати роботу закладу віддалено;
  • переглядати звіти про дії персоналу та рухи фінансових засобів у режимі онлайн;
  • приймати підтверджені фактами управлінські рішення та контролювати виконання вказівок.

Завдяки автоматизації закладу громадського харчування збільшується прибуток за рахунок зменшення собівартості, зниження витрат та оптимізації фонду прибутку. Прибуток від автоматизації у десятки-сотні разів перевищує витрати на встановлення системи.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here