Мансардні вікна – сучасне оформлення даху від компанії EvroKrovlya

0
27

Горища будинків вже давно перестали слугувати складом непотрібних речей, і перетворилися на затишні, яскраві житлові приміщення. У перевтіленні горища на кімнату, не обійтися без такого важливого елементу, як мансардні вікна, що слугуватимуть джерелом яскравого сонячного світла.

     Переваги мансардних вікон

Житлові приміщення, що створені на горищі, цінуються за свою затишність та особливу атмосферу. У такій кімнаті приємно проводити час, займаючись улюбленими справами, або споглядати за хмарами, що ліниво пропливають повз мансардне вікно. Такі вікна, окрім усього, захищають приміщення від протягів, та допомагають підтримувати необхідну температуру. Також, мансардні вікна мають наступний ряд переваг:

  • Велика кількість природного світла. Розташування мансардних вікон, дозволяє отримувати набагато більше світла, ніж зі стандартними рамами;
  • Оригінальний дизайн. Таке вікно здатне стати красивим доповненням інтер’єру;
  • Простота використання. Вікна мають просту конструкцію, що не викликає складнощів у використанні;
  • Міцність. Мансардні вікна оснащені склом, що здатне витримати сніг, град та інші природні явища.

     Оформлення та декор мансардних вікон

Окрім того, що вікна такого виду мають бути високої якості та надійно захищати від протягів та непогоди, вони ще повинні мати певне оформлення. Для того, щоб приміщення було більш затишним, а кількістю косячного світла у ньому можна було керувати, мансардні вікна оформлюють фіранками, ролетами, шторами, жалюзі або маркізами. Різноманітність такого оформлення, допомагає легко підібрати необхідне рішення для мансардного вікна будь-якого розміру та стилю.

Аксесуари для дахових вікон, допомагають створити напівтемряву, захистити приміщення від палючого сонця, створити атмосферу для відпочинку та відновлення сил. Оформлення допомагає задекорувати вікна в єдиному стилі з усією кімнатою, зробити його менш помітним, або навпаки, виділити на загальному фоні.

     Особливості вибору мансардного вікна

Перед тим, як обирати собі вікна для даху, варто звернути увагу на його будову, що містить у собі: раму, оклад, склопакет, вентиляційні та ізолюючі компоненти й фурнітуру.

Знаючи будову, можна сміливо підбирати вікна, враховуючи при цьому деякі нюанси:

  • Нахил даху. Чим він менший, тим більшим може бути вікно;
  • Матеріал покрівлі. Від цього матеріалу буде залежати тип окладу;
  • Площа кімнати. Вікно має бути такого розміру, щоб достатньо забезпечувати кімнату світлом.

Мансардне вікно не схоже на інші, у ньому не видно вулиць та горизонту, але воно подарує можливість бачити небо, у всій його багатогранній та неповторній красі.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here