Маркер – інструмент для створення неймовірних графіті

0
4

Така продукція для творчості, як маркер, має свої унікальні властивості та набір функцій. Перед тим, як купити маркери для графіті, варто звернути увагу на ряд критеріїв, серед яких конструкція, розмір, вартість та виробник. Вагомими характеристиками такого інструменту для творчості, є спосіб подачі фарби, її різновид, специфікація маркеру, й звісно ж, особливості пера. Наприклад, деякі маркери, виготовляються цілими серіями та мають свою унікальну гаму кольорів.

Які бувають різновиди маркерів для створення графіті?

Серед усіх маркерів, що використовуються для створення графіті, виділяють два основних різновиди: ті, що можна легко стерти з поверхні, та перманентні. До прикладу, маркери з акварельними засобами, досить легко видаляються з поверхні за допомогою води, а от малюнок створений перманентним маркером, залишатиметься на поверхні достатньо довго. Різниться також і основа, й тут варто виділити водну, лаковану та спиртову.

Ще одним важливим критерієм, що має вплив на вибір, є конструкція, й тут можна виділити декілька різновидів.

  1. Звичайний. Такі маркери допоможуть створити унікальний малюнок та виділити важливі моменти у документах.
  2. Маркер-пензель. За його допомогою можна створити каліграфічні написи чи ілюстрації для оздоблення. Товщину лінії можна коригувати силою натиску на перо.
  3. Лінер. Він використовується для письма, креслення, малюнків, створення декоративних штрихів та чітких контурів.
  4. Кульковий. Такий різновид, завдяки кульковому перу, дає змогу промалювати тонкі, проте насичені лінії.
  5. Сквізер. З його допомогою заповнюють кольором великі площі та створюють графіті чи написи з неначе підтіканням чорнил.

Кожен художник, має в арсеналі ті маркери, що допомагають його створювати шедеври у тому чи іншому стилі.

Критерії вибору необхідних маркерів

Графіті, є унікальним художнім напрямом, що потребує свого особливого набору інструментів. Найкращим рішенням, буде придбати продукцію від перевірених брендів, адже такий товар є якісним та має широкий спектр варіантів, та крім цього, покупка брендового маркеру має й інші переваги:

  • широкий вибір маркерів за розміром пера, конструкцією та кольорами;
  • гарантована якість товару та насиченість кольорів;
  • можливість придбати окремі частини маркеру;
  • зручність та ергономічність кожного маркера.

Вдале графіті, значною мірою буде залежати від якості інструментів, за допомогою яких воно створюється, саме тому, важливо приділити вибору особливу увагу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here