Операції за допомогою лазеру у Клініці Біляка

0
32

Лазерні промені у медицині використовують вже досить давно. Ця сучасна технологія дозволяє вирішувати широке коло проблем зі здоров’ям, а також незамінна у косметології та інших сферах. Список процедур, які можна проводити за допомогою лазеру, постійно розширюється. І все більше клінік в Україні додають лазерне лікування до каталогу своїх послуг.

Яскравий тому приклад – Клініка Біляка на Закарпатті. Тут застосовують сучасне лазерне обладнання, що дозволяє проводити процедури максимально точно, ефективно та обережно. У клініці лазер використовують для лікування гінекологічних, дерматологічних та багатьох інших патологій. Давайте поговоримо про те, які проблемі він дозволяє вирішити.

Лазерне лікування у гінекології

За допомогою лазеру можна лікувати досить поширену хворобу – ерозію шийки матки. Раніше єдиною альтернативою жінок, які хотіли позбутися цієї патології, була хірургічна операція. При цьому існував досить високий ризик рецидиву, адже під час хірургічного втручання зачіпалися сусідні тканини.

Сьогодні жінки з ерозією шийки матки отримали шанс на безболісне, ефективне та безпечне лікування цієї хвороби. Лазерний промінь випаровує уражені тканини, не зачіпаючи здорові. Після процедури на шийці матки не залишається шрамів – тільки тонкий корок, який швидко загоюється. При цьому реабілітаційний період зовсім короткий, й жінка після нього може успішно завагітніти та народити дитину.

Окрім лікування ерозій, лазер у гінекології застосовується для видалення папілом і кондилом. Це доброякісні утворення, які з’являються в людей, інфікованих вірусом папіломи людини – ВПЛ. Вони не становлять сильної загрози життю, але можуть заважати й спричиняти дискомфорт. Ці нарости можна успішно видалити за допомогою лазеру.

Лазер в урології

Сучасна медицина дозволяє проводити малотравматичні операції з видалення каменів сечовивідної  системи – без розрізів та крововтрати. І в цьому лікарям успішно допомагає лазер. Існує методика під назвою літотрипсія – лазерний імпульс подрібнює конкременти в пил, який надалі виводиться з організму природним шляхом. Це дозволяє видаляти камені з нирок, сечоводів, сечового міхуру без травм та ризиків. Саме таким методам лікування сечокам’яної хвороби надають перевагу у Клініці Біляка. Тут використовують лазерний літотриптор нового покоління, що дозволяє подрібнювати навіть великі та дуже щільні конкременти.

Лазерні технології у проктології

Існує стереотип, що геморой – це назавжди. Але сьогодні, завдяки сучасним медичним технологіям, це твердження легко можна спростувати. Зокрема, у Клініці Біляка успішно видаляють гемороїдальні вузли за допомогою лазеру. Під впливом високих температур патологічні тканини випаровуються, а судини припікаються. В результаті на місці вузлів утворюється тонкий корок, який за декілька днів відсихає. Така методика дозволяє позбутися геморою назавжди, навіть у запущених випадках.

Лазер у дерматології

Доволі багато людей хочуть позбутися родимок суто з естетичних міркування. Лазер дозволяє зробити це швидко, ефективно, безболісно та без шрамів. Також за допомогою цього методу можна видаляти інші новоутворення шкіри:

  • епідермальну кісту;
  • гемангіому;
  • атерому;
  • папілому.

Єдине обмеження полягає в тому, що перед процедурою видалення пацієнт має пройти обстеження в дерматолога. Деякі новоутворення здатні перероджуватися у злоякісні пухлини, тому важливо переконатися, що такого ризику немає. Для цього лікар проводить дерматоскопію, в деяких випадках може призначити біопсію.

Переваги лазерного лікування у клініці

Клініка Біляка облаштована сучасними лазерними апаратами, що дозволяють:

  • прицільно впливати на проблемні ділянки;
  • видаляти уражені тканини без зайвих пошкоджень та крововтрати;
  • обійтися без накладання швів;
  • лікувати важкі патології швидко, ефективно та безпечно, за комфортом для пацієнтів;
  • знизити ризик ускладнень;
  • скоротити реабілітаційний період.

Отримати консультацію з приводу лазерного лікування можна за адресою: с. Минай, вул. Коротка, 1а. Перед цим слід записатися на прийом, зателефонувавши за номером: +38 (099) 100-10-03.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here