Причини створення власного сайту

0
23

С кожним роком зростає кількість компаній та споживачів, які користуються Інтернет-послугами (продаж/купівля через Інтернет, он-лайн спілкування, просування товарів через Інтернет та інше). Тому для багатьох підприємств все гострішою стає проблема створення власного сайту. Проте сайт можна використовувати не лише підприємствам, а також і споживачам. Тому в даній статті розглянемо основні причини для створення власного сайту:
1. Просування фірми або себе. Використовуючи сайт можна повідомити іншу цільову аудиторію про переваги Вашої фірми перед конкурентами. Наявність власного сайту розкриває Вас як серйозного та професійного бізнесмена. Сайт сприятиме залученню нових клієнтів.
2. Реклама товарів. За допомогою застосування реклами на Вашому сайті Ви зможете підвищити власні продажі. Реклама на сайті дозволяє покупцям самостійно контролювати процес покупки. Крім того, через сайт Ви можете розповсюджувати різні акції, купони на знижку тощо, що дозволить залучити більшу кількість клієнтів. Скорочуються витрати на друк, папір, поштові витрати та інші.
3. Створення спільнот. За допомогою власного сайту Ви маєте змогу стати лідером власної спільноти, особливо, якщо сайт має якийсь форум. Це дозволяє створювати спільноти з різними інтересами та спілкуватись . Наприклад, створення сайту добрих справ.
4. Брендинг. Для завоювання споживчої прихильності Ви маєте можливість використовувати різні інструменти брендингу такі, як розсилка повідомлень або звітів та інше.
5. Нові продукти та сервіс. За допомогою сайту Ви зможете проводити тестування нових продуктів та проводити опитування щодо старих продуктів, що дасть змогу значно збільшити продажі Ваших товарів при досить незначних витратах на їх покращення та просування.
6. Спілкування. Створення власного сайту або сайту добрих новин дозволить Вам запровадити інструменти інтерактивної комунікації такі, як: поштова переписка з клієнтами, голосування, введення он-лайн чату та інше.
7. Створення он-лайн навчання. За допомогою власного сайту можна організувати різна семінари, практикуми, тренінги, конференції, як безкоштовно, так і за певну плату.
8. Завоювання споживчої лояльності через наявність на сайті можливості отримати відповіді на певні питання чи отримати консультацію, а також залишити власний відгук.
9. Спрощення діяльності. Через власний сайт в мережі Інтернет Ви зможете спростити, як спілкування з клієнтами та інвесторами, так надання та отримання послуг з Інтернет банкингу, а також спростити процедуру пошуку нових співробітників.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here