Прокат автомобілів від Avis: вигідно та зручно

0
7

Часто буває так, що потрібно здійснити поїздку — чи то екскурсію, чи бізнес-подорож — а використовувати громадський транспорт немає бажання. У такому випадку чудовою пропозицією буде прокат авто. Київ — місто, у якому чимало компаній пропонують таку послугу. Однією з найбільш популярних є Avis. Ознайомитися з моделями автомобілів, що наповнюють її автопарк, та зробити онлайн-бронювання можна за посиланням https://www.avis.com.ua/locations-services/ukraine-locations/kiev-downtown.

Трохи про компанію

Вона почала діяти ще в далекому 1946 році, а сьогодні Avis є одним з провідних світових брендів з надання прокатних послуг. Орендою автомобілів від цієї компанії користуються люди в усьому світі, адже вона має представництва не лише в Україні, а й у Європі, Африці, Америці. Avis має чимало нагород та відзнак, що засвідчують її активну та надійну діяльність. Команда, що тут зібралася — це досвідчені спеціалісти, що подбають про ваш комфорт. Виняткове обслуговування та справжня зручність чекають на вас при зверненні сюди.

Автопарк компанії — це безліч різноманітних моделей автомобілів. Тут ви зможете знайти і машини, більш доступні за вартістю, і авто класу “luxury”. Є в Avis компактні автомобілі (малогабаритні) і повнорозмірні. Звернувшись сюди, також зможете замовити і мікроавтобус для сімейного відпочинку чи великої компанії.

На сайті представлені контакти, за якими можна задати будь-які запитання, уточнити умови прокату, оплати і т. і.

Переваги співпраці з Avis

  1. В автопарку компанії тільки нові автомобілі.

  2. За необхідності співробітники нададуть вам екстрену сервісну допомогу.

  3. Вартість оренди відповідає якості послуг.

  4. Ви маєте можливість отримати консультацію у будь-який час доби.

  5. За кордоном діє окремий сервіс, що здійснює підтримку клієнтів.

  6. З вами працюватимуть професіонали, що крокують у ногу з часом та дбають про вдосконалення своїх професійних навичок та якостей.

  7. Для вашої зручності компанія створила мобільний додаток Avis.

  8. Послуга “додаткове покриття” надає можливість не сплачувати кошти при пошкодженні автомобіля або його викраденні.

  9. Працівники компанії доставлять автомобіль до вказаного вами місця, вам не обов’язково їхати по нього самостійно.

  10. Ви можете орендувати авто в одному місці, а повернути в іншому.

Оренда авто «AVIS»

Окрім цього, компанія забезпечить вас пальним та додатковими аксесуарами, наприклад, дитячим автокріслом, GPS-навігатором, Wi-Fi роутером. За бажанням можна замовити авто з водієм. Відкривайте нові можливості та будьте певні у якості наданих послуг разом з Avis!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here