Смартфон Samsung Galaxy A34 5G: огляд моделі

0
31

Основна увага бренду Samsung концентрується на середньоціновому сегменті смартфонів, і модель Galaxy A34 5G можна назвати вдалою спробою закріпити позиції в цьому сегменті.

Вигідно придбати смартфон Galaxy A34 5G 256 можна в Samsung Experience Store. В цьому авторизованому брендовому магазині представлена лише оригінальна техніка, на яку надається гарантія виробника. Покупці мають можливість взяти техніку в кредит або оплатити її частинами. А щоби придбання було приємнішим, варто долучитися до програми лояльності SamsungClub, яка дозволяє накопичувати бонуси, отримувати спецпропозиції та подарунки. Кожна покупка у Samsung Experience Store – це завжди вдале рішення.

Дизайн Samsung Galaxy A34 5G

Ця модель орієнтована на молодіжну та сучасну естетику, це обумовило вибір кольорів. Можна придбати такі варіанти:

  • чорний;
  • фіолетово-синій;
  • сріблястий з багатоколірним градієнтом;
  • зелений лайм.

Пристрій досить широкий і великий, але навіть у маленьких жіночих руках тримати його зручно. Обидві панелі мають захист зі скла Gorilla Glass 5.

Дисплей Galaxy A34 5G

Гаджет має великий контрастний дисплей Super AMOLED 120 Гц, його роздільна здатність – 2340×1080 пікселів, розмір – 6,6 дюйма, яскравість – 1000 ніт. Дисплей без проблем відтворює найдинамічніший контент та не тьмяніє навіть у сонячний день. Фактична корисна площа дисплея трохи занижена через отвір для об’єктива камери та заокруглені кути.

Продуктивність Galaxy A34 5G

Пристрій має достатньо високу продуктивність, що забезпечується процесором MediaTek Dimensity 1080 5G. Смартфон працює на операційній системі Android 13 з оболонкою OneUI 5.1. Здебільшого рух у системі плавний, але існують невеликі недоліки у взаємодії між системою та обладнанням. Гаджет обладнано еквалайзером для налаштування аудіо, також є можливість активації бічної панелі Edge – це надасть швидкий доступ до улюблених програм.

Автономність Galaxy A34 5G

Смартфон має акумулятор 5000 мАгод, це гарантує гідну витривалість пристрою. Максимальна потужність зарядки – 25 Вт, зарядного пристрою в комплекті немає. З увімкненим екраном акумулятор тримає приблизно 8 годин, що є дуже хорошим показником.

Якщо ви шукаєте новий смартфон і віддаєте перевагу продукції відомого бренду, то Samsung Galaxy A34 5G з його доволі потужним процесором, Super AMOLED-дисплеєм та відмінною автономністю буде вдалим придбанням.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here