Типові вакансії в Польщі для сімейних пар

0
3

Багато сімейних пар цікавить закордонна робота, Польща розглядається парами в першу чергу. Це пояснюється простими вимогами роботодавців, розташування Польщі у відношенні до України та розміром заробітних плат.

Робота в Польщі для сімейних пар оплачується від 500 доларів на місяць. Якщо люди знайдуть вакансію з проживанням та частково харчуванням, можна відкладати до 900 доларів на місяць.

Фінансові цілі досягти можна швидше та простіше, якщо поїхати працювати удвох. Про стосунки та укріплення мікроклімату і парі казати не треба, тут кожна пара вирішує сама, чому вона їде на заробітки.

У більшості випадків потрібна людям проста робота, Польща може її забезпечити. Розглянемо типові вакансії для сімейних пар закордоном.

Вакансії для сімейних пар закордоном

Робота в Польщі для сімейних пар абсолютно різна. Можна знайти постійну або тимчасову вакансію. Зарплата залежить від відпрацьованих годин, умова праці та інших параметрів. Розглянемо на які вакансії можна розраховувати.

1. Працівники до теплиці Citronex. Надається безкоштовний обід, проживання в кімнатах по 6 людей. Зарплата нетто – 2700 злотих на місяць. Людина повинна відпрацювати 250 годин на місяць.

2. Працівники на виробництво “HILDING ANDERS”. Надається безкоштовне проживання, за нічні зміни робітник може отримувати додаткові гроші. На роботу працівників возить автобус. За додаткові відпрацьовані години доплачують 50%, робота без вихідних оплачується по тарифу 100% до стандартної зарплати.

3. Пакувальники приправ. Зарплата від 20 000 гривень. Надається безкоштовне проживання. Працівники пакують сухі приправи, та оформляють ящики згідно інструкції;

4. Збір помідорів. Зарплата від 3500 злотих. Надається безкоштовне проживання. Працівники працюють по 10 годин на добу та більше. Проживання в гуртожитках, кожна кімната до 6 чоловік.

5. Упаковка овочів на виробництві. Зарплата нетто від 19 000 гривень. Надається проживання безкоштовно. Графік роботи та додаткову інформацію треба уточнювати у роботодавця;

6. Працівники на виробництво крабових паличок. Заробітна плата від 3000 злотих. Проживання надається безкоштовно, але треба оплачувати комунальні послуги в розмірі 150 злотих на місяць.

На що звернути увагу при пошуках роботи

Роботу за кордом для себе треба вибирати аналізуючи умови праці та додаткову інформацію. Має значення кожна деталь, зверніть увагу на слідуючи фактори:

1. Розмір зарплати нетто. Те, що пропонують у вакансії – це сума до виплати податків. Уточнюйте скільки грошей ви отримаєте на руки.

2. Розпорядок роботи. Скільки ви будете працювати на тиждень, скільки робочих годин на місяць.

3. Хто фінансує ваше проживання, харчування, як та чим добиратися до роботи.

4. Яка угода складається з робітником. Працювати без підписання контракту не слід. Закордоном, та й в Україні вірити словам, які не зафіксовані документально не слід.

Українці часто шукають собі роботу через кадрові агентства. Це корисно, коли немає ні зв’язків, ні знання польської мови, ні знайомих.

Кадрове агентство допоможе знайти вакансію від надійного роботодавця, з оптимальним графіком та людяними умовами.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here