Як зробити опис свого відкриття для отримання на нього патенту?

0
27

Новий науковий винахід бажано скоріше віднести до необхідної чинної організації, яка проведе його патентування. Якщо ви це вже зробили та бажаєте вийти на міжнародний рівень, міжнародний патент на винахід вартість інформація на сайті допоможе вам ознайомитися з тим, як це краще зробити.

Створення опису до патенту 

Не в залежності від того, плануєте ви подати наразі заявку на патент національного значення або міжнародного, перш за все потрібно скласти до свого винаходу правильний опис, що є основою для отримання документу. Він оформлюється згідно з тими правилами, що були встановлені за чинному рівні, як і будь-який інший науковий документ. Як саме складається цей опис?

  • Вступ. Почніть свою розповідь з невеликого вступу, де вказується ґалузь проведення дослідження, до якої належить винахід. У цьому розділі також узагальнюються його мети, переваги серед інших схожих відкриттів та відкриваються ті проблеми, які інновація може вирішити.
  • Придумайте влучний заголовок. Він повинен якісно передавати той посил та інформацію, яка передається у вашому винаході. Як би ви його назвали? Заголовок має бути чітким та прозорим.
  • Розробіть загальний опис, де більше розкрийте мету, призначення та ті принципові способи роботи, які відображають винахід.
  • Створіть структуру інновації. Детально опишіть її, що буде вказувати на усі ті компоненти, механізми та інші деталі винаходу, що можуть описати його ретельніше. Як вони взаємодіють між собою та розміщуються одна стосовно іншої тощо?
  • Чітко перелікуйте ті переваги для світу наукового та в цілому: чому саме винахід може бути корисним та чому.
  • Опишіть приклади його використання. В яких сферах та з якими метами може бути використаний?
  • Надайте технічні характеристики: розмір, вагу, матеріали, інші технічні деталі.
  • Прикріпіть графічні зображення, а саме можливі креслення, схеми, фотографії, щоб візуально продемонструвати винахід. Це допоможе глибше вникнути в тему тим людям, що будуть знайомитися з вашою інновацією.
  • Обґрунтуйте патентні претензії. Важлива частина, яка грає ключову роль в отриманні патенту. Поясніть в цьому відділі, чому саме ваш винахід заслуговує на отримання патенту, що з ним можуть робити далі інші науковці, організації та як в перспективі він може змінити хід подій у науковому або технологічному світі. Як саме він відповідає критеріям патентоспроможності?
  • Чітко поясніть ті права, які ви хочете отримати для себе з моменту реєстрації патенту.

Створюйте опис ретельно та обов’язково перевірте його на логічність мови та тієї формальної структури, яка має бути дотримана. Після отримання національної заявки, приймається міжнародна заявка на патент https://perejaslav.org.ua/articles/shlyah-do-mizhnarodnogo-viznannya-otrimannya-mizhnarodnogo-patentu-vinahid.html. Допомогти вам у створенні опису може різноманітна інформація в інтернеті, що надає приклади опису інших винахідників.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here