Запечені суші від «Рис» знайома класика у новій варіації

0
6

Звісно, у класичній кухні Японії не знайти суші у запеченому варіанті, проте вони стали трендовою стравою у всім відомій азійській культурі. На українському столі, такий смаколик також став відомим, зокрема завдяки закладу «Рис» у місті Одеса. Таку страву, як запечені суши, можна замовити собі на вечерю, зустріч із друзями або романтичне побачення.

Запечені суші – що в них особливого?

Слід зазначити, що приготовані таким чином суші, залишаються максимально свіжими. Уся справа в тому, що класичний рецепт передбачає термічну обробку, тривалістю лише 4 хвилини. Також, у приготуванні використовуються продукти, що є найсвіжішими та не проходили попередньої обробки. Лише декілька продуктів для запечених суші, використовуються у заздалегідь приготовленому вигляді:

⦁ рис, що готується за унікальним рецептом;
⦁ омлет, який іноді є у переліку інгредієнтів для начинки.

Ще однією відмінністю такої страви є норі, що обов’язково виступає як верхній шар, та дозволяє суші зберігати свою форму, при термічній обробці. Також, таким чином вдається зберегти усі корисні властивості страви, її вітаміни та мінерали.

Особливості меню закладу «Рис» у місті «Одеса»

Така страва, як запечені суші, має широке різноманіття варіантів, що дало можливість створити у «Рис» доволі різноманітне меню, що містить багато смачних та оригінальних позицій:

⦁ роли з креветками – ніжний смак креветки, що створює оригінальне поєднання з моцарелою;
⦁ суші зі смаженим та соковитим лососем – багатогранний смак із мінімальною кількістю калорій;
⦁ варіанти зі сніговим крабом та соус спайсі, що надає кожному шматочку унікального солодкуватого смаку;
⦁ із грушею такі суші мають декілька варіантів сирів, що у поєднанні із грушею, створюють справжню феєрію смаку.

Для тих, хто не полюбляє морські продукти, варто спробувати роли з соковитою курочкою та ніжним вершковим сиром. Таке унікальне поєднання, створює оригінальний смак та соковитість кожного шматочка. Та окрім цього, смакувати унікальними поєднаннями можна у будь-якому місці, адже швидка доставка, привезе замовлення швидко, зберігши усі смакові якості продукту та його свіжість.

Тож для тих, хто вирішив поласувати смачними суші на роботі в обідню перерву, або влаштувати нестандартну та смачну вечерю у колі друзів або сім’ї, варто лише обрати цікаву пропозицію у «Рис» та зробити замовлення на доставку.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here