Ексклюзивний дизайн спальні, кухні в стилі мінімалізм від студії Ірини Карликової у Києві

0
88

Дизайн квартири у Києві у стилі мінімалізм

Мінімалізм — популярний стиль оформлення інтер’єру квартири, головна мета якого — зробити красу з максимально простих і зручних речей. У ньому немає зайвих непотрібних деталей — ні в обробці, ні в декорі. В процесі облаштування використовуються переважно натуральні високоякісні матеріали.

Мінімалізм «боїться» зайвого прикрашення і вигадливого декору. Тут немає позолоти і інших елементів шику, характерних для класичних інтер’єрів. Ця течія шукає красу у самих звичайних простих речах і композиціях.

Мінімалізм в інтер’єрі квартир Києва — спальні, ванній, кухні, вітальні

На кухні, облаштованій в стилі мінімалізм, ви не знайдете старовинних сервізів, баночок з квітами і ретро плитки на кухонному фартусі. Хмарна площина навіть без ручок на дверцятах, прямокутні, прості за формою шафи і відкриті полиці — все це мінімалізм на кухні.

Меблі в цю течію виглядає, як єдиний моноліт.
Орієнтуватися на кухні в мінімалістичному стилі складно. Однак, виглядає такий інтер’єр надзвичайно ефектно.

При замовленні інтер’єру квартири в стилі мінімалізм від www.karlikova.com.ua, важливо подумати, наскільки подібне оформлення відповідає уявленням замовника про красу.

Якщо ви — шанувальник класики, не варто змушувати себе звикнути і полюбити мінімалізм. Жити в такій оселі буде не дуже зручно і комфортно. Якщо ви відчуваєте, що ця течія — «ваше все», сміливо звертайтеся в студію дизайну Ірини Карликової у Києві. Ми запропонуємо унікальні дизайн-проекти кухні в мінімалістичному стилі, які, безумовно, припадуть до душі.

Дизайн ванної кімнати

Потрібний настрій і атмосфера у ванній створюється за допомогою все тих же простих ліній і контурів, спокійних тонів. Плитка може мати будь-яку сучасну форму. Від мозаїки також не варто відмовлятися. Найефектніше виглядає ванна кімната з обробкою з натурального каменю.

Мебля у ванній, як і в інших кімнатах, повинна бути простою і світлою. Відмінно вписуються в інтер’єр вбудовані шафи. Як яскраві акценти може використовуватися текстиль контрастних кольорів. Усі інженерні комунікації в обов’язковому порядку ховаються — у стіни або меблі. Бачок від унітазу, труби, вентиляція повинні бути непомітні для стороннього ока.

Велику роль у сприйнятті інтер’єру грає освітлення. Воно повинно бути максимально наближеним до натурального. Підійдуть непомітні світильники і лампи з матовою скляною поверхнею.

Мінімалізм у оформлення інтер’єру спальні

Центр спальної композиції — спальня. Саме цей елемент інтер’єру повинен бути максимально виразним і яскравим. Це викликано тим, що шафи та інші предмети інтер’єру тут більш, ніж непомітні. Аксесуари в спальні у стилі мінімалізм присутні, але також в мінімальній кількості.

Виразним акцентом тут також може бути стіна у голові ліжка, виконана з контрастних матеріалів.
В якості основного джерела освітлення підійде щілинна підсвічування.

Відмінні риси мінімалізму

Для будь-яких інтер’єрів квартир в стилі мінімалізм характерними є такі особливості:

  • Великий простір і мінімальна кількість перегородок в інтер’єрі.
  • Стіни можуть бути напівпрозорі або як мобільні перегородки.
  • У деяких випадках зонування виконується за рахунок освітлення та меблів.
  • Відсутність дрібного декору.
  • Якщо декор присутній в інтер’єрі, то він одиничний і в мінімальній кількості.

Прості геометричні обриси у всьому — меблі, оформленні стін, підлоги, стелі. Ніяких складних орнаментів, завитків і інших обов’язкових атрибутів класики. Якісні матеріали. Незважаючи на гадану простоту, мінімалізм — це дорогий стиль, в якому не можна економити на матеріалах і якості меблів. В іншому випадку інтер’єр буде виглядати і здаватися надмірно простим і бідним.

Хочете облаштувати спальню, кухню і ванну кімнату в стилі мінімалізм? Дизайнери студії Ірини Карликової продумають до дрібниць інтер’єр кімнат вашого будинку або квартири і зроблять все навколо не тільки стильним і сучасним, але і функціональноим.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here