Коротко про те, як Star-marketing підіймають сайти на потові позиції

0
42

Створити хороший сайт це лише половина роботи, адже без просування, він не матиме сенсу. Для збільшення кількості відвідувачів, новий сайт необхідно оптимізувати та покращити його позиції у пошуковій системі. Для тих, хто шукає найефективніший спосіб просування сайтів Київ являється місцем, де працює команда Star-marketing, що займається SEO-просуванням.

У чому суть та переваги SEO-просування?

SEO сприяє тому, що сайт займає кращі позиції серед пошукових запитів, тим самим значно збільшуючи трафік і звісно ж, популярність. Адже саме серед топових сайтів, користувачі найчастіше обирають потрібний. Також, важливо не тільки помістити свій сайт на вершину, але і постійно працювати над його утриманням в цій позиції, не даючи конкурентам витіснити його з лідерів.

SEO-просування має свій ряд переваг, що роблять його дієвим та вигідним, у порівнянні з іншими способами:

  • Ефект від SEO тривалий, та зберігається навіть після завершення роботи з просування;
  • Можливість охопити велику кількість користувачів мережі;
  • Довіра від клієнтів, які зазвичай вважають, що контекстна реклама, це спосіб просунути менш якісні сайти, і більше довіряють тим, хто знаходиться в топі без її використання.

Як відбувається SEO просування сайту?

Робота з просування сайту, за допомогою SEO, передбачає такі напрямки, як внутрішня, зовнішня та контентна оптимізація, кожен з яких, має свої дії, що виконуються з додержанням певної послідовності.

Внутрішня оптимізація

Робота з внутрішньої оптимізації, передбачає комплексний аналіз сайту та розробку його структури й семантичного ядра. Також, спеціалісти компанії Star-marketing знаходять і виправляють технічні помилки й складають стратегію, завдяки якій буде відбуватися просування сайту у мережі.

Зовнішня оптимізація

Цей напрямок передбачає вивчення та аналіз конкурентних сайтів, та збільшення власної маси посилань. Також, проводяться роботи з формування стратегії, згідно з якою, будуть розміщуватися посилання на ресурсах, а також публікація контенту, який буде містити посилання на сайт.

Контентна оптимізація

Згідно з цим напрямком, проводиться підвищення унікальності сайту, покращується читабельність текстів та якість графічного наповнення. Окрім цього, покращується візуал текстового наповнення, розробляються та вписуються мета-теги.

Щоб сайт не загубився у просторах інтернету, а зайняв потрібне місце у пошуковій системі, робота проводиться як внутрішньо, так і зовнішньо, паралельно з цим, спеціалісти планують подальші дії з просування, намагаючись не відставати від алгоритмів пошукових систем, що невпинно змінюються та вдосконалюються.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here