Нанокерамічне покриття та антигравійна плівка – два способи отримати чудовий захист та дзеркальний блиск кузова

0
7

Усіх власників автомобілів, крім загального технічного стану машини, цікавить зовнішній вигляд, адже незрівнянне задоволення приносить відполірований до блиску, дзеркальний кузов. Однак з кожним днем, фабричне покриття починає втрачати свій первозданний блиск та тускніти. Виправити це, можна за допомогою покриття нанокерамікою або антигравійною плівкою https://vitavto.kiev.ua/ua/, що здатні не тільки забезпечити захист кузова від пошкоджень, але й додати автомобілю привабливості. Ці два покриття, мають свої відмінності, знаючи які, легко підібрати необхідний варіант.

   Значення додаткового захисту для автомобільного кузова

Кожен автомобільний завод, створює досить міцне та надійне покриття кузова, однак постійна експлуатація та час, призводять до того, що автомобіль втрачає свій блиск та привабливість. Іноді, деякі автолюбителі вдаються до полірування, однак такий спосіб хоч і покращує ситуацію, але має лише тимчасовий ефект, та з часом знову відкриває результат впливу зовнішніх факторів та помилок у догляді. Тому, саме нанесення додаткового захисту, такого як плівка або нанопокриття, здатні сформувати надійний та довговічний захист від подряпин, тріщин, потертостей та сколів. Таке покриття, дарує глянцевий блиск, глибокий насичений колір та захист на довгі роки.

   Плівка для захисту кузова від пошкоджень гравієм та іншими дрібними частинами

Зазвичай таку плівку виготовляють із вінілу та поліуретану, останній при цьому, має більший попит. Поліуретанова плівка, завтовшки 200 мікронів, є двошаровою та здатна створити відмінне глянцеве покриття, що є непомітним на кузові. У свою чергу вінілова плівка, дозволяє повністю змінити колір автомобіля, однак не здатна забезпечити надійний захист кузова.

Зміна кольору не є частою причиною нанесення плівки, тому поліуретановий варіант, використовується набагато частіше. Таке покриття міцне, а завдяки еластичності, добре прилягає до всіх елементів кузова. Крім цього, воно здатне надійно захистити кузов від механічних пошкоджень, сколів фарби та навіть дії хімічних речовин.

Кузов, на який нанесено таке покриття, буде вимагати більш делікатного догляду, однак плівка має необмежений термін придатності. Серед її мінусів, має місце досить висока ціна, проте такий захист дозволяє повністю забути про пошкодження.

Нанокераміка – новітній спосіб отримати захищений та блискучий кузов автомобіля

Цікавою альтернативою плівці, є нанокераміка, що представляє собою легку субстанцію із дрібними частинами діоксину кремнію. Ці частинки, потрапляючи на поверхню, заповнюють собою пошкодження та відновлюють поверхню кузова. Таке покриття, дозволяє отримати блискучу поверхню, стійку до подряпин.

Нанокераміка, або як її ще називають «рідке скло», має ряд вагомих переваг:

· мінімізація можливості появи подряпин, сколів та корозії;
· «антидощ», ефект, який дозволяє краплинам води одразу стікати з поверхні й не затримуватися;
· зменшення впливу хімічних речовин на кузов автомобіля;
· захист кольору від вигорання, навіть при тривалому впливі сонячного світла;
· бездоганність покриття та його тривале збереження;
· збільшення вартості авто, завдяки його красивому зовнішньому вигляді.

Крім цього, рідке скло зменшує витрати на щоденний догляд. Завдяки тому, що бруд і волога легко сходять з поверхні, автомобіль можна мити не так часто. Також, завдяки покриттю, можна обійтися без полірування, фарбування та усунення подряпин на автомобілі. Від так, залишається більше часу на насолоду та менше на догляд за автомобілем.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here