Послуги евакуатора в Києві

0
51

Мегаполіси це осередок скажених автомобільних трафіків. Їх нескінченний потік транспорту, здається, ніколи не зупиняється. І Київ, у цьому плані, не виняток. Його автомобільний потік нескінченний, проте, на жаль, на дорогах столиці часті випадки ДТП або поломок. У таких випадках, варто звертатися до надійного помічника www.evakuator-service.com.ua, який завдяки злагодженій роботі, швидкому реагуванню та розробленому графіку, здатний швидко надати необхідну спецтехніку в будь-який куточок міста та області протягом 30 хвилин.

Евакуатор допоможе перевести автомобіль, який вийшов із ладу або потрапив у ДТП. Також, така спеціалізована техніка, перевезе транспортний засіб на штраф стоянку.

Послуги, які надає евакуатор

«Евакуатор Сервіс» це служба, на якість роботи якої не здатні вплинути ані погодні умови, ані пізня година, ані відстань. А перелік послуг, що надаються компанією, допоможе розв’язувати будь-яку проблему на дорозі:

  • швидке надання евакуатора у будь-який куточок Києва та області;
  • можливість евакуювати позашляховики, джипи та мікроавтобусів з довгою базою;
  • транспортування спеціалізованої техніки, у тому числі тракторів та негабаритної техніки.

Робота евакуатора в Києві

Служба «Евакуатор Сервіс» відрізняється великою різноманітністю сучасної спецтехніки для перевезення транспортних засобів. Це дозволяє швидко реагувати на будь-які заявки клієнтів, а також проводити чергування на дорогах Києва та області.

Щоб дістатися до клієнта в найкоротший термін, служба вміє будувати маршрут так, щоб уникнути місця з частими заторами, а диспетчери відрізняються високим професіоналізмом і здатні швидко зреагувати та допомогти у розв’язання будь-яких проблем.

Водії, що працюють на евакуаторах, мають великий стаж та високу кваліфікацію. Вони досконало знають кожну дорогу в місті та області, завдяки чому, здатні швидко приїхати в потрібне місце.

Чому варто вибрати «Евакуатор Сервіс»?

Сервіс має ряд переваг, завдяки яким, його послугами часто користуються жителі столиці та області:

  • швидка подача евакуатора;
  • високий професіоналізм водіїв та диспетчерів;
  • доступна вартість та широкий спектр послуг;
  • безпечне транспортування у вказаний термін;
  • наявність усіх необхідних ліцензій на послуги, що надаються;
  • цілодобова робота;
  • зручний спосіб виклику евакуатора: телефоном або через сайт компанії.

«Евакуатор Сервіс» – це компанія, якій можна сміливо довірити свій автомобіль.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here