Робота на своем авто Львів – обирайте Болт

0
23

Болт – це служба таксі, що має найбільший автопарк в Україні. Ми підвозимо людей майже у кожному куточку нашої країни, бо відстань – не має значення. З кожним днем ми прагнемо бути кращими, розвиваємось та розширюємо наші кордони, щоб кожного разу надання наших послуг було ще більш якісним.

Ми прагнемо не тільки підтримувати клієнтоорієнтований сервіс, а й створити гідні умови праці, розширити свою команду, запросивши фахівців своєї справи – вправних водіїв. Тому якщо твої основні критерії пошуку праці – робота на своем авто Львів, – тобі точно до нас!

Які переваги працевлаштування ти отримаєш?

  • Гнучкий графік;
  • Постійне надходження нових замовлень;
  • Високий рівень заробітку;
  • Підтримка від сервісу;
  • Компенсація збитків.

Гнучкий графік – це унікальна можливість у сучасному світі, адже коли навколо стільки викликів – це потребує значної кількості часу і зусиль. З такою організацією робочого часу, як ми пропонуємо, ти зможеш визначати, коли тобі зручно заробляти, і отримувати кошти відповідно до навантаження. До того ж, робота на власному авто – це звичний для тебе і комфортний робочий простір.

Навантаження – без простоїв. Під час завершення попереднього замовлення буде надходити наступне і наступне замовлення, через що максимальними будуть ефективність роботи і продуктивність, що неодмінно позитивно впливатиме на рівень заробітку.

Робота у таксі Болт дозволяє отримувати заробітну плату до 30 тисяч гривень за умови роботи на авто компанії, але ще більшим заробіток може бути – за умови роботи на власному авто. Заробітна плата – відчутно більша, ніж ті, що пропонуються багатьма іншими компаніями.

Ми пропонуємо також кращу систему бонусів для водіїв – при високій завантаженості або поганих погодних умовах коефіцієнти можуть бути – х2/х3/х4. Заробітну плату водії завжди отримують вчасно, а бонуси – кожні 7 днів. У нас немає прихованих комісій – все чесно та прозоро.

Перевагами є й те, що водії завжди можуть звернутися за підтримкою до сервісу. А всі збитки, пов’язані з відмінами замовлень і схожими ситуаціями, компанія компенсує.

Це далеко неповний перелік того, що може отримати водій, працюючи на власному авто у службі таксі Болт. Ми постійно надаємо знижки й бонуси для власних потреб працівників. Тому реєструйся (це займе всього декілька хвилин) і ставай частиною команди – зможемо рости і розвивати економіку країни разом.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here