Як купити дім під виплату?

0
602

Будинок – коштовна покупка. І часто українці відмовляють собі у мрії придбати дім, тільки тому, що не вистачає частини грошей до необхідної суми. Однак проблему вирішити доволі просто – оформити купівлю під виплату.

Особливості процедури купівлі житла під виплату

Чимало людей впевнені, що купити нерухомість під виплату неможливо, якщо угода купівлі-продажу укладається між фізичними особами. Проте це не так. На додаток на українському ринку нерухомості є чимало пропозицій саме такого характеру.

Якщо ви шукаєте в екологічно чистій зоні хати під виплату Коломийський район – те, що вам треба. А на OLX є чимало пропозицій від продавців, готових отримати за свою нерухомість не всю суму одразу, а частинами. Проте щоб обидві сторони угоди були захищені від ризиків, договір купівлі-продажу має бути складений правильно, відповідно до юридичних норм.

Процес купівлі будинку під виплату передбачає декілька етапів:

  1. Скласти договір купівлі-продажу. Тут слід врахувати, що типовий договір для такого випадку не підходить. Документ має бути складений, враховуючи специфіку угоди. В документі чітко прописати всі умови купівлі-продажу. Це найвідповідальніша частина процедури. Від того, наскільки продумані та зафіксовані в договорі всі нюанси, залежить, наскільки юридично захищеними будуть продавець та покупець.
  2. Подати договір та пакет супровідних документів на державну реєстрацію.
  3. Отримати виписку із державного реєстру про те, що об’єкт нерухомості перебуває під обтяженням.

Підписуючи договір про купівлю-продаж нерухомості під виплату, покупець повинен розуміти, що відповідно до закону він не зможе стати повноправним власником такого дому до тих пір, поки не погасить борг повністю. Це означає, що до цього часу він не зможе перепродати, подарувати чи віддати об’єкт нерухомості під заставу.

Де шукати нерухомість для купівлі під виплату?

Якщо ви плануєте купити будинок в Коломийському чи іншому районі України, то шукати такий об’єкт найзручніше через сервіс, де зібрана велика кількість пропозицій такого плану. Що більший вибір є у потенційного покупця, то швидше він зможе відшукати об’єкт, який йому потрібен. І на думку багатьох продавців та покупців нерухомості, в Україні найзручніше займатися пошуками квартири чи будинку з потрібними характеристиками через сервіс OLX.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here