Як вибрати постачальника електричної енергії?

0
9

Кожен підприємець зацікавлений не тільки в отриманні доходу зі своєї компанії, але й в зменшенні витрат. Для промислових підприємств головним завданням є оптимізація витрат на покупку електричної енергії. Даний вид ресурсу використовується як в основній, так і в допоміжній діяльності.

Якщо ви стежите за новинами у сфері електроенергії, то повинні знати, що з 1 січня 2019 року на території України стала діяти нова модель енергетичного ринку. В даний час будь-яка юридична особа може самостійно знайти постачальника, який буде забезпечувати його електричною енергією. Варто також відзначити, що компанія «обленерго» вже не монополіст, як це було раніше. Зараз на ринку з’явилося багато нових гравців. У зв’язку з чим, підприємці стали всерйоз замислюватися, якому провайдеру віддати перевагу.

Як перевірити, чи законно працюють постачальники електроенергії?

Як і в будь-якій іншій сфері діяльності, при виборі партнера, в першу чергу, необхідно перевірити наявність необхідних документів. Переконайтеся в тому, що у постачальника є ліцензія, що дозволяє займатися даним видом діяльності. Важливу роль може зіграти репутація провайдера, умови комерційної пропозиції, а також надання додаткових послуг.

Дізнатися точну інформацію про наявність дозвільних документів можна на спеціальному ресурсі НКРЕКП. Дані відомості постійно оновлюються, в базу даних додають нових учасників енергоринку, які отримали ліцензію. Також зверніть увагу на акредитацію постачальника. На сайті обленерго ви зможете ознайомитися з переліком компаній, які вже подбали про укладення потрібних договорів. Якщо ваш потенційний партнер присутні в такому списку, то діяльність його компанії законна, і Вам не варто переживати.

Де краще замовити постачання електроенергії?

Компанія «ЕНЕРДЖІ ЛАЙН» пропонує своїм клієнтам вигідні умови для співпраці, дивиться тут energyline.com.ua/uk/postavka-elektroenergiї:

  • низькі тарифи,
  • якісні послуги,
  • індивідуальний підхід,
  • гнучкі умови оплати, тощо.

Незважаючи на те, що в даному секторі ринку можна нарахувати велику кількість компаній, які пропонують послуги з поставки електроенергії, не кожну з них можна назвати надійним партнером. Якщо ви хочете бути впевненим у завтрашньому дні, то працюйте з перевіреними часом провайдерами, такими як «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here