Який iMac обрати в 2023 — переваги та вразливості моделей

0
13

Компанія Apple завжди була на передовій інновацій у світі технологій, і нові моделі iMac не є винятком. Але, який девайс вибрати у 2023 році з найкращими параметрами? Насамперед, важливо визначитися для чого він вам потрібен: ігор, роботи чи навчання, а також від бюджету. Ці девайси дуже комфортні у використанні і не займають багато простору на робочому столі. Якщо вам потрібен потужний пристрій для роботи з графікою або великим обсягом даних, то iMac з потужним процесором, великою кількістю оперативної пам’яті та потужною відеокартою буде оптимальним варіантом. Якщо ви шукаєте iMac для повсякденного використання, то більш доступні моделі з меншою кількістю оперативної пам’яті та процесором меншої потужності можуть відповідати вашим потребам.

Далі ми розглянемо декілька iMac, які можна купити у 2023 році за найкращими характеристиками, щоб спростити вам вибір.

iMac з Retina дисплеем 4K

 

Цей комп’ютер має хороший Retina дисплей з роздільною здатністю 4096×2304 пікселів. Це означає, що ви можете очікувати надзвичайно чітке та деталізоване зображення, що зробить вашу роботу на iMac ще більш приємною. Підійде для тих, хто працює із графічними програмами. Однак, відомо, що Retina дисплей 4K залежно від конкретних обставин може спричинити погіршення продуктивності, а також може збільшити рівень відблисків на дисплеї. Також, ця модель може бути досить дорога, що робить її менш доступною для деяких користувачів.

iMac з Retina дисплеєм 5K

 

Цей девайс є хорошим вибором для тих, хто працює з великими об’ємами даних, відео- та фоторедакторами, а також геймерами. Його дисплей має роздільну здатність 5120х2880 пікселів, що забезпечує якісне відтворення зображень та текстів з високою чіткістю. Модель оснащена процесором Intel Core i5 або i7 дев’ятого покоління, який забезпечує високу продуктивність та швидкодію.

iMac m1 24

 

Модель використовує процесор Apple M1 з високою продуктивністю та низьким енергоспоживанням. Цей пристрій  забезпечує швидку роботу з додатками та зберігає батарею на довгий час. Якщо вам потрібен комп’ютер для роботи з веб-сайтами, обробки тексту, фотографій та відео, iMac з M1 може бути чудовим варіантом. Він з чотирма ядрами, який підходить для продуктивної праці більш творчих професій. За допомогою цього iMac ви зможете швидко компілювати код, обробляти фотографії тощо — все це можна робити із великим навантаженням відкритих додатків та документів водночас.

На що звертати увагу при покупці iMac ?

Якщо ви плануєте покупку пристрою для ефективної роботи, то рекомендуємо звернути увагу на такі параметри:

  1. Процесор: оберіть iMac з процесором Intel Core i7 або i9 або ж з чіпом Apple M1. Ці процесори забезпечать швидку і плавну роботу з будь-якою програмою або задачею.
  2. Графічний процесор: якщо ви займаєтесь відео- чи фото-редагуванням, або ж граєте в ігри, то вам необхіден потужний графічний процесор. Оберіть iMac з AMD Radeon Pro 5000 або 6000 або ж з M1 Pro або M1 Max.
  3. Пам’ять: чим більше пам’яті, тим краще. Рекомендується обрати iMac з мінімум 16 ГБ оперативної пам’яті, щоб запускати багатозадачні програми і вимогливі ігри.
  4. Жорсткий диск: оберіть iMac з SSD-накопичувачем, що забезпечує швидкий доступ до даних та програм. Великі об’єми даних можуть займати багато місця, тому рекомендується вибрати iMac з накопичувачем мінімум на 512 ГБ.
  5. Роздільна здатність дисплея: якщо вам потрібен високоякісний дисплей для роботи з фото і відео, оберіть iMac з Retina дисплеєм 5K.
  6. Підтримка Thunderbolt: якщо ви користуєтеся зовнішніми пристроями, такими як додаткові монітори, або потрібен швидкий доступ до даних, виберіть iMac з підтримкою Thunderbolt 4.

Зважаючи на ці показники, ви можете знайти iMac, який найкраще відповідає вашим потребам та бюджету. Не забувайте, що ремонт iMac може бути складним процесом, тому варто звернутися до професіоналів , які здатні відновити та відремонтувати ваш пристрій. Це забезпечить й надалі продуктивну працю вашого гаджета.

У сервісному центрі AppleFix майстри можуть не тільки допомогти у виборі iMac, але й провести діагностику, відремонтувати, замінити деталі — і все це швидко, з гарантією та комфортом.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here